További információkért görgessen lefelé

A mesterborászok által készített kiváló borok megérdemlik a tökéletes helyet, ahol kibontakozhatnak.

Fedezze fel, hogy milyen körülmények között érlelődnek a nagyszerű borok – és hogyan bontakoztathatja ki a bennük rejlő lehetőségeket otthon.

Az évszázados tradíció iránti szenvedély és a minőség iránti érzék lépésről lépésre valami egyedülállót alkot. Úgy gondoljuk: ennyi precizitás és alkotómunka eredménye megérdemli a különösen gondos kezelést és megőrzést. Így ön garantáltan a tökéletes ízeket élvezheti.

A kiváló borok alapja: mesteri kézművesség és egyedülálló környezet.

A minőség garanciája a tárolás

Az optimális tárolási körülmények alapját a tökéletesség és a pontosság képezi. Az UV-szűrővel ellátott, színezett biztonsági üvegtől a hőmérsékletet a teljes hűtőtérben szabályozó hideglevegő-ventilátoron át a csekély rezgésű kompresszorig minden alkatrész tökéletes összhangban van egymással. Minőség, mindig magas színvonalon.

Annak, aki nem rendelkezik klasszikus borospincével, de nem akar kompromisszumokat kötni a tárolás terén. A Miele bortemperáló hűtője tökéletes tárolási körülményeket biztosít, amelyek hozzájárulnak borai minőségéhez.

Akár három hőmérsékleti zóna pontos beállítása.

Tökéletesebb, mint az eredeti: míg egy borospince optimális tárolási körülményeket biztosít, a Miele bortemperáló hűtője az akár három különböző hőmérsékleti zónájával a különféle borok ideális felszolgálási hőmérsékletét is beállítja.

A dekantálja borait a Miele SommelierSet segítségével.

Készítse elő nemes borait professzionálisan a dekantálásra – a Miele SommelierSet segítségével. Így hűtött poharakból élvezheti a pezsgőt és a fehér bort, és minden szükséges eszközt is a keze ügyében tarthat.

Innovatív design az ideális tároláshoz és a finom ízekhez.

FlexiFrame az összes palackméret biztonságos tárolásához.

A FlexiFrame különálló lécekből áll, amelyeket egyetlen mozdulattal áthelyezhet. A lécek így minden palackformához illeszkednek, és borait mindig optimális helyzetben tárolhatja.

A Push2open elegáns megoldás a fogantyú nélküli konyhabútorokba történő beépítéshez

A Push2open funkcióval ellátott Miele bortemperáló hűtők kinyitásához elegendő az üvegajtó enyhe megnyomása. Ez nemcsak nagyon könnyű, de stílusos is, mivel a visszafogott design tökéletesen illeszkedik minden konyhai környezetbe.

Rendszerezze gyűjteményét stílusosan a mágneses NoteBoards segítségével.

A NoteBoards felületére egyszerűen, átláthatóan, ugyanakkor stílusosan írhat krétával. Legyen szó akár a származás helyéről, akár az évjáratról vagy a fajtáról – a mágneses NoteBoards segít az áttekintésben.  

Mindig egyedülálló design