Bízhat a Miele CM6 kávéautomatáiban
OneTouch for Two funkcióval.

Gombnyomásra a tökéletes pár.
Miele. Mindenért, ami igazán fontos.

Vadonatúj: a CM6 BlackEdition

Ajándék kupon 2 kg Miele kávéhoz és egy hőszigetelt kávéskannához.

Tudjon meg többet

Görgessen le

A legjobb a nap elején – két cappuccino! 

Új: a CM6 BlackEdition

Fedezze fel legújabb modellünket, a modern, mattfekete külsejű CM6 BlackEdition készüléket, amellyel átélheti a tökéletes kávé nyújtotta élményeket.*

* A kizárólag a shop.miele.hu oldalon beváltható kuponja két kuponkódot tartalmaz. Az egyik kóddal megrendelheti a 2 kg Miele Kaffee Black Edition N°1 kávét, a másikkal a kiváló minőségű hőszigetelt kávéskannát, mindezt természetesen ingyen.

CM6 kávéfőzők

Minden konyha ékköve

Felséges kávéspecialitások, kényelmes kezelés és tisztítás: engedje, hhogy elvarázsolják a OneTouch for Two funkcióval rendelkező CM6 kávéfőzők. Kapható obszídiánfekete, briliánsfehér lótuszfehér és divatos grafitszürke színben, a CM6 mindenképp egy nemes dísz.

OneTouch for Two

Még több idő a kettesben eltöltött pillanatokhoz

Egy gombnyomásra készíthet egyszerre két felséges kávéspecialitást. Mindegy, hogy Ristretto, Cappuccino vagy egy Latte Macchiato. Ennél gyorsabb már nem lehet!
AromaticSystem

A szükséges plusz az extrán telt aromához

A rendkívül intenzív kávéaromáról egy kifinomult technológia gondoskodik: keresztülfolyik a víz a dinamikus főzőművön, ami kitágul. A víz és a kávé optimálisan összekeveredik és kevesebb keserű anyag kerül a kávéba. 

Cappuccinatore

Tökéletes tejhab egy pillanat alatt

A Cappuccinatore segítségével egy pillanat alatt készíthet forró tejet vagy tejhabot. A készülék néhány másodperc alatt felforrósítja, illetve felhabosítja a csészébe/pohárba töltött tejet. 
Tejvezeték automatikus tisztítása

Teljesen gondtalanul Önnek

Tökéletes kényelem: ha a Cappuccino vagy a Café au Lait elkészült, a készülék automatikusan átöblíti a tejvezetéket a tartályban lévő friss vízzel. Így a maradványok kényelmesen és mindenek előtt higiénikusan eltávolításra kerülnek.

ComfortClean és könnyedén kivehető főzőmű

Alapos tisztítás a maximális higiéniáért

A tisztítás még sosem volt ilyen egyszerű: A legtöbb alkatrész könnyedén kivehető, és mosogatógépben tisztítható.

További információk megjelenítése

ComfortClean és könnyedén kivehető főzőmű

Alapos tisztítás a maximális higiéniáért

Ez garantálja a kifogástalan higiéniát, a tartósságot és a folyamatosan magas minőségű kávét – a tiszta, zavartalan élményért.

Kevesebb információ megjelenítése

A tisztítás lehet ennyire egyszerű is!

Szerencsére a Miele kávéfőzők gyakorlatilag egyedül megtisztítják magukat. 

Minden ízhez a megfelelő kávéautomata.

CM7 - a kávé és tea szakértője

Vadonatúj élvezetek egész sora: az első prémium kávéautomata, ami egyben a teák szakértője is. Akár 20 különféle forró italt is el tud készíteni.

Beépíthető CVA kávéautomata

Sokoldalú tehetség első osztályú kávéspecialitásokhoz: észrevétlenül beleolvad konyhájába, és tökéletesen illik a többi beépíthető Miele készülékhez.