Hagyatkozzon a Miele FashionMaster gőzölős vasalórendszerre.

Tetszőleges öltözék: tökéletes megjelenés. Miele. Mindenért, ami igazán fontos.

Kérem görgessen

Kényelmesen a tökéletes végeredmény érdekében

Legyen szó üzleti vagy szabadidős tevékenységről, a megjelenését soha ne bízza a véletlenre. Az utolsó simításokat bízza egy igazi profira: a Miele FashionMaster gyorsan és kíméletesen optimális vasalási eredményt biztosít.

Finoman és gyorsan siklik

Az egyedülálló méhsejtstruktúrás vasalótalp kiváló eredményt biztosít optimális textilkímélés mellett. A gőz gyorsan és egyenletesen oszlik el a teljes vasalótalpon.

Több információ megjelenítése

Finoman és gyorsan siklik

A gőzfilm segítségével a vasalótalp könnyedén, ugyanakkor hatékonyan siklik át textíliákon. Mindezt a gyors és kíméletes vasalás érdekében.

Kevesebb információ megjelenítése

Olyan sokoldalú, mint Ön

Ön spontán váltogatja öltözékét? Csak egész nyugodtan! A FashionMaster rendkívül gyorsan minden textíliának ápolt megjelenést kölcsönöz.

Profiként vasalni

Gyorsan a tökéletes végeredmény érdekében: a gőz akár 4 bar nyomással még a legvastagabb anyagokon is áthatol, ezzel jelentősen lecsökkentve a vasalásra szánt időt.

Több információ megjelenítése

Profiként vasalni

A gőzlöketekkel vagy a folyamatos gőzkibocsátással történő vasalás csupán egy egyszerű gombnyomás kérdése.

Kevesebb információ megjelenítése

Okos vasalóasztal

Az aktív vasalóasztal okos támogatást nyújt a vasalás során. Az intelligens funkcióknak köszönhetően még az érzékeny vagy problémás textíliák (pl. selyemblúzok) sem jelentenek akadályt a vasalás során.

Támogatás gombnyomásra

A felfúvó funkció révén a vasalótalp rendkívül finoman siklik át az érzékeny anyagokon. Az elszívó funkció fokozza a gőzhasználatot és ideális megoldást nyújt erősebb anyagok esetén is. További előnye: a textíliák stabilan rögzülnek a vasalódeszkán és biztosan a helyükön maradnak a vasalás ideje alatt.

Több információ megjelenítése

Támogatás gombnyomásra

A vasaló gőzölő gombjával elindul a felfúvó vagy elszívó funkció a vasalóasztalon, amely a vasalási szünetekben automatikusan kikapcsol.

Kevesebb információ megjelenítése

Több, mint forró levegő

Közeleg a határidő, most minden perc számít. A blézer gyűrődéseit, ráncait még ki kell vasalni. A kézi gőzölő gyors megoldást nyújt a problémára.

Ilyen egyszerű is lehet a vasalás

A kézi gőzölő kíméletesen simítja és frissíti a felakasztott textíliákat, pl. ruhákat, zakókat és függönyöket. Figyelemreméltó: csupán fele olyan nehéz, mint a vasaló.

Több információ megjelenítése

Ilyen egyszerű is lehet a vasalás

A keferátét felegyenesíti a textíliák szálait és optimális végeredményt biztosít. Különösen praktikus: a kézi gőzölőt a FashionMaster összecsukott állapotában is használhatja.

Kevesebb információ megjelenítése

Villámgyors felállítás és összecsukás

Az 1-2 emelőrendszer révén a FashionMaster különösebb erőkifejtés nélkül, pillanatok alatt felállítható és összecsukható és helytakarékosan tárolható.

Esetleg ezek is érdekelhetik

Miele ArtLine készülékek

Tiszta, egyenes vonalú és fogantyú nélküli: A Miele ArtLine az innovatív beépíthető konyhai készülékek első olyan generációja, mely a teljesen sík fogantyú nélküli felületének köszönhetően, síkban illeszkedve építhető be. Időtlen elegancia, ami stílust visz az életterekbe és a konyhát mesterművé alakítja.

TwinDos rendszerű Miele W1 mosógépek

Kényes póló vagy gyermeke nagyon koszos nadrágja, színes vagy fehér: a legjobb eredményt a Miele egyedi 2 fázisú rendszerével érheti el. Így minden alaposan megtisztul – még a bundás plüssmaci is. Hiszen mindkét komponens az optimális időpontban, egymástól függetlenül lesz a mosási folyamathoz adagolva.