Minden ízlést kielégítő sokszínűség.

A Miele DG 6001 GourmetStar gőzpároló: készítsen el minden fogást különlegesen kímélő és ízletes módon, az előételtől a desszertig - mégpedig rendkívül kedvező áron.

Változatos ízélmények - akciós áron.

Legyen az hal, hús, zöldség vagy gyümölcs - a DG 6001 GourmetStar gőzpárolóval hihetetlenül sokféle ételt készíthet el kíméletesen. Ezenkívül hasznos segítőtárs a felolvasztásnál, blansírozásnál vagy akár befőzésnél is. A Miele DG 6001 GourmetStar gőzpároló viszont nem csak az értékes összetevőket kíméli. Használja ki a 249.900,-Ft-os bevezető ajánlatunkat és győződjön meg a gőzben párolás előnyeiről, mégpedig minden kockázat nélkül - a pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően!

Vásároljon kockázat nélkül - pénzvisszafizetési garanciával

A gőzpárolót most kötelezettség nélkül 30 napig otthon tesztelheti. Amennyiben nem lenne elégedett, a vásárlás dátumától számított 30 napon belül a Miele információs telefonján egyeztethet a készülék visszaadásáról. További információk a Miele bemutatóteremben és viszonteladó partnereinknél. Az akció 2017.12.31-ig (utolsó vásárlási dátum) érvényes, és csak a Magyarországon vásárolt termékekre vonatkozik. Kifizetés csak magyarországi bankszámlára történik.

Ezek is érdekelhetik Önt

Miele Jubilee mosogatógépek

A Jubilee akciós modellekhez már 239.900,-Ft-tól hozzájuthat.

TwinDos rendszerű Miele W1 mosógépek

Egy évre elegendő ingyenes mosószer