Élvezze egyszerűen a jó kávét a Miele kávéfőzőivel.

Csészéről csészére a kávé tiszta élvezete.
Miele. Mindenért, ami igazán fontos.

A tökéletes kávészemek kiválasztásától a készülék kényelmes ápolásáig: a Miele kávéhoz kapcsolódó átfogó szakértelme a kávézás páratlan élményét garantálja.

A tökéletes aroma nem véletlen.

A kávé élvezetének változatlan minősége érdekében a Miele kávéfőzőkben precízen összehangolt technológia rejtőzik. A nemesacélból készült, kúpos őrlőszerkezet minden kávészemet egyenletesen és az aromát különösen kímélő módon őröl meg. Az aromarendszer dinamikus főzőkamrája a főzési folyamat közben kitágulva optimálisan keveri el a vizet és a kávét. Tökéletes összhang az intenzív aromáért és a keserű ízek csökkentése érdekében.

Black Edition No°1

A kávészemeken múlik.

A kávé tökéletes élvezete a legfontosabb hozzávalóval, a kávészemmel kezdődik. Négyféle, Dél-Amerikából származó valódi arabica kávébab hagyományosan és különösen kímélő módon kézzel pörkölve alkotja a tökéletesen, a Miele kávéfőzők igényeihez igazított Black Edition No°1 kávét. A Miele egyedülálló aromájú saját kávéja fair-trade pecséttel és bio tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Vollmer kávépörkölő üzem

Vendégségben a Black Edition No.1 pörkölőmesterénél. Gondossággal és felelősséggel a legjobb aroma érdekében.

Egy gombnyomással minden ízlést eltalál.

Receptek kávéval

A fűszerestől az édesig. Főzzön, süssön és pároljon kávéval. Fedezze fel a kávébabot az egyedülálló receptek különleges hozzávalójaként.

INSPIRÁLÓDJON MOST
CupSensor

Minden csészemérethez illeszkedik.

Espressokávés csésze vagy latte macchiato pohár – a CupSensor minden csészemagasságra reagál, és a központi kifolyócső mindig a megfelelő helyzetbe áll. Ezzel megelőzheti a kellemetlen kifröccsenést, és minden kávéspecialitás optimális hőmérsékleten és crema réteggel tálalható.

OneTouch for Two

Egy gombnyomás a dupla ízélményért.

A OneTouch for Two funkcióval két ízletes kávéspecialitást készíthet el egyszerre: az espresso, a cappuccino, a latte macchiato stb. élvezete kettesben gyorsabb és egyszerűbb már nem is lehetne.

Egyszerűen az ízlése szerint.

A magától értetődő érintőfelületek, mint amilyen a CM7 modellek CM érintőképernyője is, az ujjaival megérintve intuitívan és a szöveges kijelzésnek köszönhetően kényelmesen kezelhetők. Professzionális módban az olyan elkészítési paraméterek, mint az őrlési fokozat, a hőmérséklet és a vízmennyiség még a folyamat közben is beállíthatók. Emellett számos felhasználói profilt is létrehozhat saját kedvenc kávéja elkészítéséhez.

Minden csésze kávé a kedvence lesz, minden nap.

Akkor tisztít, amikor Ön alszik.

A Miele CM7 kávéfőző szabadalmaztatott AutoDescale funkciójának köszönhetően saját magát vízkőmentesíti. Naponta egyszer, a kívánt időpontban (egy apró tippként: éjszaka) a gép hátoldalán található patronból. Így egyáltalán nem alakulhatnak ki makacs vízkőlerakódások.

* * EP2705783B1, US201400060338A1

Melyik az igazi Önnek?