Rábízhatja magát az új G 6000 EcoFlex mosogatógépre.

Csillogóan tiszta mindössze 58 perc alatt.
Miele. Mindenért, ami igazán fontos. 

EGY ÉVNYI
MOSOGATÓSZER
GRÁTISZ*.

* Akciós időszak 2016.09.15. – 2017.09.30., 15 x 20 Miele UltraTabs Multi ingyen, 300 mosogatásnak felel meg. Akciós időszak 2016.09.15. – 2017.09.30., 15 x 20 Miele UltraTabs Multi ingyen, 300 mosogatásnak felel meg.

Csapjon le rá most

További információkért görgessen lefelé

Ilyen egyszerű, ennyire gyors

A családban minden a pontos időzítésről szól. A QuickPowerWash technológiának köszönhetően a mosogatás mindössze 58 perc. Tökéletes - így minden pillanatot a lehető legjobban ki tud használni.

Új: QuickPowerWash technológia

Az új QuickPowerWash mosogatóprogram és a kifejezetten erre a programra kifejlesztett UltraTabs Multi tabletta a lehető legjobb tisztítási és szárítási eredményt érik el. A legrövidebb idő alatt a legjobb „A” tisztítási teljesítmény.*

* A legjobb „A” tisztítási teljesítmény kevesebb, mint egy órán belül a Miele UltraTabs Multi tablettával együtt. TÜV Rheinland tanúsítvánnyal: „A QickPowerWash program mért tisztítási teljesítmény indexe a Miele UltraTabs Multi tablettával együtt 1,14, ami megfelel a legjobb "A" tisztítási teljesítmény osztálynak. (A refernciakészülék IEC "B" típusú tisztítószerrel tesztelve).

Jókora kényelem

A Knock2open ajtónyitási technológiával felszerelt modellek varázsütésre nyílnak. A fogantyú nélküli kialakításnak köszönhetően rendkívül jól mutatnak. Egyszerűen koppintson kétszer az előlapra - a mosogatógép ajtaja már nyílik is, automatikusan és szuper kényelmesen.

Megnyugodhat: A Miele mosogatógépeiben semmi sem törhet el. Még a kényes edényeket is stabilan tartja. Így Luca is visszakapja a bögréjét. 

Optimális hely minden evőeszköznek

Szeretné a habverőt és a merőkanalat is a 3D evőeszköz mosogató fiókba pakolni? A Miele G 6000 EcoFlex-ben ez is tökéletesen megoldható!

Rugalmas, mint az együttélés

Pakoljon be az igényeinek megfelelően: A G 6000 EcoFlex rugalmas kosárkialakítása mindenben tökéletesen segít.

Több információ megjelenítése

Rugalmas, mint az együttélés

Lehajtható tüskesorok vagy állítható magasságú felső kosár: Mindennek találja az optimális helyét. Kedvenc edényeit is nyugodtan rábízhatja Miele mosogatógépére.

Kevesebb információ megjelenítése

Makulátlanul tiszta

Még a kényes boros poharak is biztonságban vannak a G 6000 EcoFlex mosogatógépben.

Több információ megjelenítése

Makulátlanul tiszta

Erről az új, állítható magasságú FlexCare pohártartó gondoskodik az alsó kosárban. A szilikon betétnek köszönhetően rendkívül biztonságosan tartja poharait. Megakadályozza az összeütődést és a poharak
teljes fényükben pompázhatnak. Emellett csészéinek is megtalálja a tökéletes helyet. A csúszásgátló felület pedig gondoskodik arról, hogy semmi se billegjen vagy csússzon el.

Kevesebb információ megjelenítése

Segítség a használathoz

Ki ne örülne a segítségnek az edények bepakolásakor?

Több információ megjelenítése

Segítség a használathoz

A FlexAssist jelöléseknek és a szimbólumoknak köszönhetően mindent gyorsan megtalál. Ezek jelölik, mely elemek rugalmasak. Így minden edénynek megtalálhatja a legjobb helyet.

Kevesebb információ megjelenítése

Csillogóan tiszta mindössze 58 perc alatt

5 8 min

A legjobb „A” tisztítási teljesítmény kevesebb, mint egy órán belül a QuickPowerWash program és a Miele UltraTabs Multi tabletta segítségével. A TÜV Rheinland tesztjelentései által alátámasztva*.

* TÜV Rheinland tanúsítvánnyal: „A QickPowerWash program mért tisztítási teljesítmény indexe a Miele UltraTabs Multi tablettával együtt 1,14, ami megfelel a legjobb "A" tisztítási teljesítmény osztálynak.
(A refernciakészülék IEC "B" típusú tisztítószerrel tesztelve).

Optimális érték

A+++ energiahatékonyság -20%* – a Miele nem csak a fenntarthatóság terén verhetetlen. Minden nap spórolhatunk vele.

* 20%-kal fogyaszt kevesebbet az A+++ energiahatékonysági osztály határértékénél

Üdítően tiszta

A Miele mosogatógép a vízfelhasználással is soha nem látott mértékben takarékoskodik.

Több információ megjelenítése

Üdítően tiszta

Az edények kizárólag friss vízzel lesznek mosogatva. Megnyugtató, hogy mindössze 6,5 liter vízzel alaposan és higiénikusan tisztít.

Kevesebb információ megjelenítése

Friss levegő az edényeknek

Minden teljesen megszárad: A mosogató program végén a készülék ajtaja automatikusan kinyílik és résnyire nyitva marad. Mi kell még?

Több információ megjelenítése

Friss levegő az edényeknek

Így friss, száraz levegő éri az edényeket, a nedves meleg levegő pedig eltávozik a belső térből. Ez a szabadalmaztatott AutoOpen szárítás* ideális az üveg - és a műanyag edényekhez, hiszen ennek a funkciónak köszönhetően azok teljesen megszáradhatnak.

* DE102007008950B4, EP2120671B1

Kevesebb információ megjelenítése

Tökéletes időzítés! Mindössze 58 perc elteltével minden újra csillogóan tiszta és hűséges barátai máris készen állnak az új közös kalandokra.