Új Kis Miele Óriások.

Fedezze fel a professzionális használatra készült kompakt mosógépeinket és szárítógépeinket – ismerje meg a még magasabb tisztítási minőséget, valamint még nagyobb gazdaságosságot, kezelési kényelmet és rugalmasságot nyújtó, innovatív technológiát.

További információkért görgessen lefelé

Előnyök az ön számára

Példátlan hatékonyság

Extrém rövid futási idejének köszönhetően minden adag mosás alig 86 perc alatt megtisztul és megszárad – a víz, áram és tisztítószerek precíz használata révén pedig eközben az erőforrásokat is kíméli és költségeket is megtakarít.

Kiemelkedő minőség.

A Miele magas minősége nem csupán az Kis Óriások hosszú élettartamában és alacsony teljes fenntartási költségében nyilvánul meg. Kitűnő tisztasága és a textíliák különösen kímélő ápolása a professzionális mosórendszerek minden igényét is kielégíti.

Digitális hálózati képesség

Az új Kis Óriások innovatív és sokoldalú csatlakozási lehetősége különösen egyszerűvé teszi a mosási folyamatok dokumentálását, és okostelefonon keresztül lehetővé teszi a kényelmes állapotlekérdezést és foglalást.

Fokozott kényelem és nagyobb rugalmasság

A különféle méretű dobok és a testreszabott programok a legkülönfélébb célcsoportok speciális igényeit is kielégítik, az intuitíven kezelhető érintőkijelző és a 32 nyelven elérhető menükijelzés pedig intuitívvé és kényelmessé teszi a használatot.

Minden ágazat számára a megfelelő megoldás.

Legyen szó étteremről, gondozóotthonról, fodrászatról vagy lakóépületről – a Miele apró óriásai tökéletes választások a mosnivalók professzionális kezelésére.

Hotel és gasztronómia

Az elsőosztályú vendéglátás alapja.

Az ápolt textíliák minden szálloda vagy étterem számára jó cégért jelentenek – egyben jelentősen hozzájárulnak a vendégek jó közérzetéhez és megnövelik a visszatérésre való hajlandóságukat.

Annak érdekében, hogy a törölközők, a fürdőköpenyek és a terítők gyorsan újra használatba vehetők legyenek, az új apró óriások speciálisan a szállodaipar és a gasztronómia számára kifejlesztett, professzionális programokkal rendelkeznek, melyekkel a mosás és a szárítás alig 86 perc alatt befejeződik.

Szociális intézmények

A gondoskodó ápolás alapja.

A szociális intézményekben a személyzet figyelme nem csupán az otthon biztonságos érzetének megteremtésére irányul, hanem a higiénikus tisztaságra és a személyes ruhadarabok gondos kezelésére is kiterjed.

A Kis Miele Óriások intenzíven, mégis kímélő módon tisztítanak, és speciális fertőtlenítő programjukkal a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelelnek. Rendkívül rövid futási idejüknek és intuitív kezelésüknek köszönhetően ezek az új gépek ideális választások a gondozóotthonok számára.

Kisipari üzemek

Az alap az elégedett ügyfelekhez.

Fodrászat, kávézó vagy hentesüzlet – ha az ügyfeleknek jó szolgáltatást kíván nyújtani, akkor a mosnivalókhoz egy professzionális megoldás szükséges, ami leveszi a válláról a terhet.

Az apró óriások új generációjával az összes textília tisztítása és szárítása egyszerűen, kényelmesen és időtakarékosan elvégezhető. A testreszabott speciális programok nem csupán alaposan, de kímélően is mosnak és szárítanak. Kompakt méretüknek köszönhetően pedig ezek az új gépek a legkisebb helyekre is beférnek.

Lakóépületek

A gondtalan élet alapja.

A professzionális mosási és szárítási lehetőségek jelentősen fokozzák a lakóépületek kényelmét.

A Kis Óriásokat az olyan jellemzőik, mint a hosszú élettartam, az alacsony teljes fenntartási költségek vagy a számos nyelven elérhető, szöveges érintőkijelző tökéletes választássá teszik a sok mosnivalót termelő és a változó felhasználók miatt eltérő mosási igényekkel rendelkező lakóépületek számára. A digitális hálózatba való köthetősége pedig jelentősen megkönnyíti a foglalási és fizetési folyamatokat.

További ágazatok

A sokoldalú lehetőségek alapja.

Az új Kis Óriások természetesen számos további ágazat, pl. wellnesslétesítmények, tűzoltóság, jachtok vagy óvodák számára is megfelelők.

Tudjon meg többet!

A Performance mindenre képes.

Az új Kis Óriások két nagy teljesítményű sorozatban kaphatók. A Performance mosógépek és szárítógépek programfutási ide igen rövid, a tisztítási teljesítményük kiváló és maximálisan gazdaságosak. A Performance Plus készülékek emellett többféle dobméretben kaphatók, valamint 32 nyelven elérhető színes, szöveges érintőkijelzővel és digitális hálózati képességgel rendelkeznek.

Miele Performance:

Meggyőző teljesítmény a professzionális felhasználók számára.

Performance mosógépek

Rövid programidő: a mosás időtartama csupán 49 perc

Kímélő mosási folyamat a szabadalmaztatott textilkímélő dobbal

Nagy, 7 kg-os töltési kapacitás

A szennyeződések alapos eltávolítása a professzionális mosóprogramokkal

Kényelmes kezelés az ergonomikus „M-Select“ forgókapcsolóval

A víz akár 14 %-a és az áram akár 22 %-a is fenntartható módon megtakarítható

Hosszú élettartam: 30.000 h tervezve

Performance szárítógép

Nagy, 7 kg-os töltési kapacitás

Nagyon rövid, csupán 37 perces programidő

Célcsoport-specifikus programok

Kényelmes kezelés az ergonomikus „M-Select“ forgókapcsolóval

Optimális száradást biztosító Miele PerfectDry-rendszer

Kompakt méret: csupán 0,5 m² helyigény

Performance Plus mosógépek

Kényelmes kezelés a szöveges, színes érintőkijelzővel

Könnyen érthető menükezelés akár 32 nyelven

Hálózatba kötési lehetőség LAN- és WiFi-hálózaton keresztül

A digitális hálózati képességnek köszönhetően egyszerű foglalás és fizetés

Optimális dobméretek szabadon választható méretben: 6 kg, 7 kg vagy 8 kg

A víz akár 22 %-a és az áram akár 28 %-a is fenntartható módon megtakarítható

Hosszú élettartam: 30.000 h tervezve

Performance Plus szárítógép

Nagy, 8 kg-os töltési kapacitás

Nagyon rövid, csupán 42 perces programidő

Hálózatba kötési lehetőség WiFi-hálózaton keresztül

Maximális kezelési kényelem az „M Touch Flex“ színes érintőkijelzővel

Optimális száradást biztosító Miele PerfectDry-rendszer

Kompakt méret: csupán 0,5 m² helyigény

Kapcsolatfelvételi űrlap