Mindenért, ami igazán fontos.

Mindig jobban törődünk azokkal a dolgokkal, amik nagyon fontosak számunkra – ez a Miele minőségígérete.

Különleges dolgaink a legjobb minőséget érdemlik.

És a minőség valami nagyon személyes dolog. Tudjuk, hogy a plüssállat több, mint egy egyszerű
játék. Igazi jóbarát, aki vigyáz ránk, akivel mindent megbeszélhetünk és ismeri minden titkunkat. Gyakran évtizedekig és – ha továbbadjuk – akár sokkal tovább is. Szeretett
plüssállatunk valami egészen különleges. Ezért szerintünk: különleges dolgaink a lehető legjobb minőségű gondoskodást érdemlik. 

A nagyi kézzel szőtt szőnyege, gyermekeink kedvenc bögréje vagy a gyönyörű ruha Milánóból – milyen lenne az élet ezek nélkül, amiket annyira szeretünk, és amelyekhez legszebb élményeink fűződnek? És mi a Mielénél pontosan ezt gondoljuk: Szeretnénk, hogy kincseiben a lehető legtovább örömét lelje. Ezért állunk ki a világon egyedülálló minőség mellett, melyre bármikor rábízhatja magát.

Mindenért, ami Önnek kedves.

Ami hajt:
Mindig jobb minőséget.

Nem olcsóbbnak, jobbnak lenni, mint a konkurencia – ezt tartotta fontosnak a Miele alapítója már több mint egy évszázada. A Mielénél ez a mottó vezeti a napi teendőinket, mondják a negyedik generációs tulajdonosok, Dr. Markus Miele és Dr. Reinhard Zinkann.

Szívügyünk:
A Miele minőségígérete

Magunk gyártjuk, szenvedéllyel.

A fémöntéstől kezdve, a műanyag alkatrészeken át, a motorfejlesztésig és az elektronika gyártásáig – saját készülékeinkhez az alkatrészek jelentős részét magunk gyártjuk.

Minőségellenőrzés gyártás közben.

Az anyagokat már kiválasztáskor ellenőrizzük megbízhatóság és környezetre gyakorolt hatás alapján – már a gyártás és összeszerelés közben folyamatos a minőségellenőrzés.

Minden készüléket 100%-ig tesztelünk.

Nem végzünk szúrópróbaszerű ellenőrzéseket: Kiszállítás előtt minden készüléket teljesen leellenőrzünk – saját követelményeink szerint, melyek egy része szigorúbb, mint a nemzetközileg hatályos előírások.

Kimagasló minőség és élettartam. Miele gyártmány.

A Mielével a minőségbe és a tartósságba fektet be. Jó tudni, hogy a Mielénél egy újonnan vásárolt készülék hosszú távon kifizetődik.

Kiváló minőségű, környezetbarát anyagok.

A minőség és az élettartam terén a legmagasabb szintű követelményeket támasztjuk magunkkal szemben. Ezért a most kapható háztartási gépeink nagy része fémből készül, ami tartós és mindenek előtt újrahasznosítható.

Rendszerszintű minőségbiztosítás.

Csak güterslohi központunkban 70 munkatársunk foglalkozik a minőségbiztosítással, tizenkét telephelyünkön összesen 250-en, akik munkája kizárólag a minőségről szól.

Első osztályú termékek, amik sok örömet adnak.

Koncentrált hatékonyság: Miele G 6000 EcoFlex mosogatógép.

Az új QuickPowerWash rendszerű Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépnek és a tökéletesen hozzáhangolt Miele UltraTabs Multi tablettáknak köszönhetően edényei mindössze 58 perc alatt csillogóan tiszták lesznek.

Tökéletesen adagolt tisztaság: TwinDos rendszerű Miele W1.

Ismerje meg a TwinDos-t – az egyedülálló folyékonymosószer-adagolórendszert. TwinDos rendszerű Miele készüléke precízen és automatikusan adagolja a mosószert Ön helyett.