Bízzon a Miele TempControl vezérléssel rendelkező indukciós főzőlapokban.

Az intelligens hőmérséklet-érzékelő technológia: odafigyel akkor is, amikor Ön nem.
Miele. Mindenért, ami igazán fontos.

Görgessen le

A közös főzőcskézés nagy öröm a gyermekeknek – Emmának is. Segítségével, apu sütési tudományával és a TempControl-lal majdnem egyedül süti a palacsintát. Közben még játékra is marad idő.

„Apu, palacsintát szeretnék!”

Koncentrált teljesítmény

Nincs leégés, nem kell a hőmérsékletet állandóan szabályozni: az új Miele indukciós főzőlapok a sütést sokkal egyszerűbbé teszik. Mivel a TempControl, az intelligens hőmérséklet-érzékelő technológia, gondoskodik a precíz energiaellátásról. A serpenyő automatikusan optimális hőmérsékletű marad, így semmi rossz nem történhet sütés közben.

I. sütési fokozat kímélő, fokra pontos sütés

Válasszon a három sütési fokozat közül. A legalacsonyabb I. sütési fokozaton tükörtojást és számos egyéb ételt, például gyorsfagyasztott fogásokat süthet tökéletesre.

II. sütési fokozat: közepes sütés

Közepes hőmérsékleten optimálisan süthet pl. garnélát vagy steaket. A közepes fokozat alkalmas zsenge zöldségek pirítására is.

III. sütési fokozat: erőteljes sütés

Erőteljes sütéshez vagy a wok serpenyőhöz a III. sütési fokozat az ideális. A palacsinták szintén a legerősebb fokozaton sülnek tökéletesre.

Lassú főzési fokozat

Lassú főzési fokozaton a mártások nem fröcsögnek ki! A folyadék hozzáöntése után tökéletes hőmérsékletet garantál a főzéshez.

Vigyázz, kész, rajt!

Még egy gyors, szórakoztató játék is belefér, míg a palacsinta aranybarnára sül: kanálhoki merőkanalakkal és spatulákkal. Szórakoztató, semmi nem ég le és a győztes egy plusz adagot nyer. 

Különösen gyors

Az XXL tésztafőző edénytől a sütőedényig: A rendkívül sokoldalú PowerFlex főzőfelületnek köszönhetően még a nagy edények is gyorsan felmelegszenek. 

Tökéletes hőkezelés

A Melegentartás Plusz funkció ideális hőmérsékleten tartja a palacsintát vagy más ételeket illetve óvatosan felmelegíti a fogásokat. Így az étkezést mindig a megfelelő tálalási hőmérsékleten élvezheti. 

Kommunikáció 2.0

Milyen jó, hogy van Con@ctivity 2.0! A főzőlap és a páraelszívó állandó intenzív kommunikációt folytat és folyamatosan gondoskodnak a konyha jó levegőjéről – a páraelszívó kézi működtetése nélkül.

Intuitív kezelés

A SmartSelect kezelőfelületnek köszönhetően gyorsan és intuitív módon választhatja ki a sütési fokozatot. Kikapcsolva láthatatlan – a letisztult designhoz.

Ezentúl mindig ez lesz:
Palacsinta, amikor szeretné, mézzel vagy porcukorral megszórva – jó étvágyat!

Ez is érdekelheti Önt

Miele EcoFLex mosogatógépek

Új Miele G 6000 EcoFLex mosogatógépek 58 perces QuickPowerWash programmal.

CM 6 szabadon álló kávéfőzők

OneTouch for Two funkcióval.