Bízza magát a TwinDos rendszerű Miele W1 mosógépre.

Kezelje egytől egyig a lehető legnagyobb gondoskodással.
Miele. Mindenért, ami igazán fontos. 

MIELE W1 TWINDOS MOST
399 900 Ft-tól

Tovább a készülékekhez

Görgessen le

Kezelje a régi barátot a lehető legnagyobb gondoskodással.

Görgessen le

TwinDos: a legjobb folyékonymosószer-adagolórendszer

Hogyan kell a mosószert megfelelően adagolni? A TwinDos rendszerű Miele készüléke tudja. Gombnyomásra automatikusan elintézi Ön helyett – a megfelelő időpontban, a megfelelő mennyiségben. 

30% mosószer megtakarítás

A túl sok mosószer megterheli a környezetet és pénzbe kerül. A TwinDos automatikusan és mindig pontosan adagol. Úgy, ahogy az kézzel nem lehetséges.

Több információ megjelenítése

30% mosószer megtakarítás

Ezt a freiburgi Öko-Institut e.V. is alátámasztja*.

* Az Öko-Institut e.V. által 2013. 09. 06-án elvégzett tesztek alapján: „Megtakarítás az automatikus TwinDos adagolókkal a mosógépek esetén”

Kevesebb információ megjelenítése

2 fázisú adagolórendszer: Úgy mos és adagol, ahogy Ön szereti.

Kényes póló vagy gyermeke nagyon koszos nadrágja, színes vagy fehér: A legjobb eredményt a Miele egyedi 2 fázisú rendszerével érheti el. Így minden alaposan megtisztul – még a bundás plüssmaci is. Hiszen mindkét komponens az optimális időpontban, egymástól függetlenül lesz a mosási folyamathoz adagolva. 

UltraPhase 1 Feloldja a szennyeződéseket

Az UltraPhase 1 eltávolítja a felületi koszrészecskéket, mint a homok vagy a föld, melyet ezt követően vízzel egyszerűen ki lehet öblíteni.

... és eltávolítja a foltokat

Az UltraPhase 1 még az olyan zsíros foltokat is feloldja, mint a csokoládé vagy az olaj, így azok könnyedén kimoshatóak.

UltraPhase 2 Eltávolítja a makacs foltokat

Kifröccsent a gyümölcslé vagy a vörösbor, amikor kitöltötte? Az UltraPhase 2-nek hála nem gond! Az UltraPhase 2-vel a fehérítő az optimális időpontban kerül hozzáadásra a mosási folyamathoz és eltávolítja még a makacs szennyeződéseket is.

„Nézd mami, a macim újra ragyog.”

Egyszerűen indítsa el a Miele W1 mosógépet, és hátradőlve nézheti, ahogy a plüssmaci körbe-körbe forog. A TwinDos tudja, hogy lesz gyengéden tiszta.

Kiváló mosóhatás

Az UltraPhase 1 és 2 automatikus 2 fázisú Miele mosószer-rendszer a legjobb folyékonymosószer-adagolórendszer a piacon – színes és fehér textíliákhoz egyaránt. Ezt elemzésével a kiváló hírnevű Hohenstein Intézet is alátámasztja*.

* TANÚSÍTVÁNY SZ. HL 13.2.10991 – www.hohenstein.com 

Miele. Mindenért, ami igazán fontos.

A plüssmackó ilyen tisztán és frissen olyan lesz, amilyennek a kedvenc játéknak lennie kell. Egy új barátság kezdődhet.  

Ez is érdekelheti Önt

EcoFlex mosogatógépek