Hogyan kívánja készülékét felállítani?

Mosógép-szárítógép torony
Ha nem elegendő a hely az egymás melletti felállításhoz, akkor a legtöbb Miele mosógép és szárítógép helytakarékos toronyként is felállítható. Ennél a megoldásnál a mosógép mindig alul van.
Side-by-Side
A Miele mosógépek és szárítógépek műszaki és optikai szempontból is tökéletesen illenek egymáshoz. Így mindkét készülék egymás mellé állítható, a frissen mosott textíliák pedig kényelmesen betölthetők a szárítóba. A döntött kezelőpaneles ChromeEdition ergonómiai szempontból előnyös.
Alátolható
Mindegyik Miele elöltöltős mosógépet legalább 85 cm-es magasságú munkalap alá lehet tolni. A készülék fedele ennél a megoldásnál nem távolítható el. Különösen jól alkalmazhatóak az egyenes kezelőpanellel ellátott W1 ChromeEdition sorozat tagjai.
Pult alá építhető
A Miele ChromeEdition egyenes kezelőpaneles készülékei akkor is aláépíthetők, ha a munkaterület alatti magasság 82–85 cm. Ebben az esetben a készülék fedele egy aláépítő szettel (pl. UBS W1/G vagy UBS T1/G) pótolható.
Beépítés lábazattal
A lábazattal (WTS 510) kb. 30 cm-rel megemelheti készülékét – ami így kényelmes munkamagasságba kerülhet. Ezzel a kezelés még kényelmesebbé és ergonomikusabbá válik. Emellett a lábazat tárolóhelyet is kínál, például a mosószerek vagy a mosózsák számára, melyek így mindig gyorsan kéznél vannak – és épp ilyen gyorsan el is rakhatók.
Miután kiválasztott egy mosógépet a termékoldalainkon, a “Megfelelő termékek” fülön egy kattintással megtekintheti a hozzá optimálisan illeszkedő szárítógépet.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők