Innováció a legjobb eredményért

TwinDos*
Textiltípus, ruhanemű-mennyiség és szennyezettségi fok – ezt mind figyelembe kell venni a mosószer megfelelő adagolásához. Ez egész bonyolultnak hangzik. Ezért a Miele most átvállalja öntől a feladatot.
A Miele 2 fázisú rendszere alaposabban és tisztábbra mos, mint a szokványos folyékony mosószerek, melyek nem tartalmaznak fehérítőt, mivel ez a többi hatóanyagot tönkretenné. A Miele UltraPhase 1 és 2 külön tárolásának és adagolásának köszönhetően a TwinDos rendszer lehetővé teszi a fehérítő használatát. Az UltraPhase 1 hatóanyagai fellazítják a szennyeződést és eltávolítják az olyan foltokat, mint az olaj, a zsír, a fehérje és a keményítő.
Mivel a Miele UltraPhase 1 és 2 külön van tárolva és adagolva, a TwinDos rendszerben lehetőség nyílik a fehérítő használatára.
Az UltraPhase 1 hatóanyagai fellazítják a szennyeződést és eltávolítják az olyan foltokat, mint az olaj, a zsír, a fehérje és a keményítő.
Az UltraPhase 2-ben lévő fehérítő a megfelelő időpontban kerül a mosásba, és eltávolítja az olyan makacs foltokat, mint például a kávé, a tea, a gyümölcslé vagy a vörösbor.
Érzékeny bőre kímélésére UltraPhase 1 és 2 tisztítószereink már Sensitive változatban is kaphatók, mely teljesen mentes a festékektől és illatanyagoktól. Így bőre is megkapja a megérdemelt nyugalmat és az allergiának is búcsút mondhat. Na és a ruhák? Optimális tisztaság és maximális ápolás – melyben mindig megbízhat.
Szabadalom: EP 2 784 205 Modelltől függő felszereltségi jellemzők