Innováció a legjobb eredményért

TwinDos*
Az UltraPhase 1 tökéletes tisztaságot garantál a sugárzóan fehér és a világítóan színes textíliák számára. Az UltraPhase 2-vel a fehérítő mosási folyamathoz való hozzáadása optimális időpontban történik, így a makacs foltok is maradéktalanul eltávolíthatók.
A Miele 2 fázisú rendszere alaposabban és tisztábbra mos, mint a szokványos folyékony mosószerek, melyek nem tartalmaznak fehérítőt, mivel ez a többi hatóanyagot tönkretenné. A Miele UltraPhase 1 és 2 külön tárolásának és adagolásának köszönhetően a TwinDos® rendszer lehetővé teszi a fehérítő használatát.
Az UltraPhase 1 hatóanyagai fellazítják a szennyeződést, és eltávolítják az olyan foltokat, mint az olaj, a zsír, a fehérje és a keményítő.
Az UltraPhase 2-ben lévő fehérítő a megfelelő időpontban kerül a mosásba, és eltávolítja az olyan makacs foltokat, mint pl. a kávé, a tea, a gyümölcslé vagy a vörösbor.
Érzékeny bőre kímélésére UltraPhase 1 és 2 tisztítószereink már Sensitive változatban is kaphatók, mely teljesen mentes a festékektől és illatanyagoktól. Így bőre is megkapja a megérdemelt nyugalmat és az allergiának is búcsút mondhat. Na és a ruhák? Optimális tisztaság és maximális ápolás – melyben mindig megbízhat.
Szabadalom: EP 2 784 205 Modelltől függő felszereltségi jellemzők