Tiszta élvezet és természetes ízek!

Friss élelmiszert vásárolt - de mi lesz vele?
Az élelmiszerek hozzáértő frissen tartása
A PerfectFresh száraz rekeszben halat, húst és szinte minden tejterméket ideális feltételek között tárolhat: A hőmérséklet 0 és 3 °C között alakul. A száraz rekeszben tárolva sok élelmiszer még a megadott minimális minőségmegőrzési idején túl is felhasználható.
Akár a lejárati dátumon túl 3 héttel is friss marad
A száraz rekeszben olyan élelmiszereket tárolhat optimális körülmények között, mint a hús, a hal és a tejtermékek. Az alacsony, 0 és 3 °C közötti hőmérséklet gondoskodik arról, hogy az élelmiszerek hosszú ideig frissek maradjanak és megőrizzék minőségüket. Így például a joghurt a minimális eltarthatóságánál akár 3 héttel tovább tárolható. Ez azt jelenti, hogy: Ritkábban kell bevásárolnia és kevesebb dolgot fog kidobnia. Időt és pénzt takarít meg más, fontosabb dolgokra.
Élelmiszerek (például):
Vaj, élesztő, felvágottak.
A PerfectFresh nedves rekeszt kifejezetten olyan friss gyümölcsökhöz és zöldségekhez terveztük, amelyek sok nedvességet igényelnek az optimális tárolásukhoz. A 0 és 3 °C közötti tárolási hőmérséklet és az akár 90%*-os páratartalom a garancia arra, hogy élelmiszerei jóval hosszabb ideig frissek maradnak.
Normál hűtésnél akár 4 hónappal hosszabb frissesség
Gyümölcsök és zöldségek tárolásához a nedves rekesz az ideális hely. Alacsonyabb hőmérsékleten és magasabb páratartalom mellett az élelmiszerek nagyon hosszú ideig frissek és eltarthatók maradnak.
Élelmiszerek (például):
Fejes saláta, gomba, hagyma, eper, áfonya, nektarin.
PerfectFresh Pro - tároljon előre, mint egy profi
Intenzív kutatások alapján a Miele tovább tökéletesítette a PerfectFresh frissentartó rendszert. Az eredmény: PerfectFresh Pro.
Élelmiszerek* (például):
Fejes saláta, gomba, hagyma, eper, áfonya, nektarin.
A PerfectFresh Pro segítségével úgy tárolhat élelmiszereket, mint egy profi. A Miele egyik innovációja – a frissesség szakértőinek.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők