Miele Complete C3 Power

Miele Complete C3 Power

Utolsó esély a nagy teljesítményre.

Az új Complete C3 Power modellek előnye az erőteljes 1600 W-os motor, az áramvonalas kialakítás és a hatékony szívófej. A Miele Complete C3 Power 1600 W-tal a tökéletes megoldás azok számára, akik porszívót szeretnének vásárolni addig, amíg nagyobb lehet a teljesítménye mint 900 W. Használja ki ezt a lehetőséget: ez az utolsó esély, hogy kimagasló erőt kapjon kedvező áron, most csak 69 900 Ft-tól.


Szerezd meg a különleges modelleket

Miele Complete C3 Power

Győződjön meg róla, hogy a legmagasabb szívóerővel rendelkezik

Az európai uniós szabályozás második szintjének megfelelően, 2017. szeptemberétől hatályba lép az új energiacímkéről szóló rendelet, amely csökkenti a porszívók teljesítményét max. 900 W-ra. A Miele Complete C3 Power modellje 1600 W-os teljesítménnyel erre az alkalomra lett fejlesztve. Az áramvonalas kialakításnak, az optimális motorteljesítménynek és motor szívó teljesítményéhez fejlesztett szívófejnek köszönhetően az eredmény: erős szívó teljesítmény és kompromisszumok nélküli tisztaság. 

none

Miele minőség

Már több 100 éves igazság, hogy a Mielében megbízhat, a készülékeink nem fogják cserbenhagyni. Az ágazat egyetlen gyártójaként 20 éves élettartamra tervezzük mosógépeinket, szárítógépeinket, mosogatógépeinket illetve sütőinket. Ha egyszer Miele, akkor mindig Miele: A Miele ügyfelek a világ minden táján hűek maradnak a Mieléhez, és másoknak is ezt ajánlják. Az ígéretünk a jövőben is változatlan: Készülékeink megbízhatósága és hosszú élettartama terén nem ismerünk kompromisszumokat.

none

Kényelmes porszívózás? A Mielével ez is lehetséges.

A Miele sok ötletes megoldást fejlesztett ki, hogy a lehető legjobban megkönnyítse Önnek a padlóápolást. Például a kényelmes kézi fogantyús szabályozást, amelynek segítségével egyetlen ujjmozdulattal szabályozhatja a szívóteljesítményt. Így nincs több kellemetlen hajolgatás.

Mindig kéznél: a Miele padlóporszívók alapkivitelben három kiváló minőségű tartozékkal vannak felszerelve: Kárpit szívófej, fugatisztító és természetes sörtéjű szívóecset. Ezeket a pormentes beépített tárolóban, vagy a Miele exkluzív VarioClip tartójában találja, és mindig kéznél vannak. 

none

AirClean szűrő rendszer

A Miele porszívók  kiemelkedő szűrési hatékonyságának titka a többlépcsős szűrőrendszerben rejlik, amelynek fő alkotóelemei az innovatív Miele HyClean porzsák, a motorvédő szűrő és a Miele kiáramló levegőszűrő. A porzsákok és a szűrők környezetbarát anyagokból készülnek. A levegőszűrő modellfüggő alapfelszereltség, mely bármely élethelyzetben, ahhoz igazítva cserélhető.

A Mielénél három különböző kimeneti levegőszűrő közül választhat. Az AirClean szűrő hatékony szűrőteljesítményt biztosít mindennapi igénybevételre. A levegőszűrőnknek köszönhetően a kifújt levegő tisztább, mint a helyiség levegője a porszívózás előtt.

* According to EN 60312-1

Porszívók