Cégfilozófia

Philosophie

A Miele 1899-es alapítása óta független családi vállalat, amely nem csak tulajdonosaival, hanem alkalmazottaival, ügyfeleivel, szállítóival, a környezettel és a társadalommal szemben is felelősséget érez.

A vállalat konyhai, textil- és padlóápolási háztartási készülékek gyártására összpontosít, valamint ipari üzemekben, illetve egészségügyi intézményekben használandó készülékeket is készít („Miele Professional”). Stratégiai jövőképünk, hogy a világ legmegbízhatóbb és legattraktívabb prémium márkája legyünk.

A Miele olyan termékeket kínál ügyfeleinek, amelyek a hosszú élettartam, a teljesítmény, a kezelési kényelem, az energiahatékonyság, a design és a szerviz terén a legmagasabb színvonalat képviselik. Ez a szemlélet egybecseng az „Immer besser” jeligénkkel, amelyet már az alapítók, Carl Miele (bal oldalon) és Reinhard Zinkann is rányomtattak az első gépeikre, és amelyet a mai napig is követ a Miele.

A vállalat arra összpontosítja erejét, hogy egyedüli márkáját, a Mielét folyamatosan a prémium szegmensbe pozicionálja. A Mielét a gondolkodás és cselekvés terén a hosszú távú szemlélet, továbbá az értékek, a célok és a vezetés folytonossága jellemzi, emellett pedig partneri kapcsolatot tart fenn üzletfeleivel, és munkavállaló-orientált vállalati kultúrát alakított ki.