Classic C1 Jubilee porszívó

Ünnepeljük együtt a 90 év minőséget és tapasztalatot.

Classic C1 Jubilee most 43 900 Ft-tól.

Ami 90 évvel ezelőtt kezdődött, azt ma is minden nap az innováció iránti szenvedéllyel folytatjuk tovább. Ezért a porszívóink fejlesztése terén soha nem állunk meg és minden egyes alkatrészt kiadós minőségi teszteknek vetjük alá.

Tovább az akciós modellekhez

Termék jellemzők

C1 Jubilee Feature 1

Minőség

Kiváló minőség és élettartam. A hétköznapok soha nem olyan kemények, mint a Miele termék tesztje: mielőtt a Miele porszívók sorozatgyártása elkezdődne, a laboratóriumunkban valódi tartósteszteket kell kiállniuk.

C1 Jubilee Feature 2

Nagy teljesítmény

A Classic C1 Jubilee akciós modell jellemzői a különösen hatékony 550/800 Watt teljesítményű motor, áramvonalas design és hatékony padló szívófej. Így a motor teljesítmény optimálisan átkerül a padló szívófejre.

Az eredmény: erős tisztítási teljesítmény alacsony energiafelhasználás mellett.

C1 Jubiilee Feature 3

Higiénia

A Miele porszívók kiváló szűrő hatása több fokozatú szűrőrendszeren alapul: ez az innovatív HyClean 3D porzsák, a motorvédő szűrő és a Miele levegőszűrő. Ezen komponensek összhatása gondoskodik arról, hogy több mint 99,9 % finom port* szűr meg. Fellélegezhet!

* EN 60312-1 alapján

C1 Jubilee Feature 4

Teljes értékű tartozékok

A Miele padlóporszívók alapkivitelben három kiváló minőségű tartozékkal: kárpitszívófejjel, fugatisztítóval és szívóecsettel vannak felszerelve.

Akciós modellek