Miele CM5 kávéfőzők

Miele CM5 kávéfőzők

Éld át a kávézás élményét.

Új forma, új színek, új választék: innovatív, egyedi design-nal rendelkező Miele CM5 kávéfőzők attraktív bevezető áron 269 900 Ft-tól.

Modellek

Előnyök

A tökéletes kávé

A legjobb kávé, erőfeszítés nélkül - különösen aromás a Miele Black Edition N°1 kávéval és a CM5 kávéfőzőkkel. A kúpos őrlőmű mindig tökéletesen őrölt babot garantál, a Miele Aroma rendszere pedig gondoskodik arról, hogy a forralókamra a víz beáramlásakor kitáguljon. Mindez ez egyéni beállítási lehetőségekkel kiegészítve az automatikus rendszer minden kedvenc italát igazi élménnyé varázsolja.

Egyszerű kezelés

A Miele CM5 kávéfőző kezdők és kávé szakértők számára is könnyen kezelhető. A magyarázatokkal ellátott érintőkijelző segítségével italok széles választéka közül választhat - az ízletes fekete kávétól az Ön saját specialitásáig, amelyet egyszerűen összeállíthat és elmenthet. 

Könnyű tisztítás

A CM5 különösen kényelmes, mert a tejvezeték tisztítása automatikusan történik, és a legtöbb alkatrésze ComfortClean jelöléssel ellátott, amely azt jelenti, hogy mosogatógépben mosható. Így több ideje marad a kávézás élményére.

Termékek