EcoLine porszívók

Nagy teljesítmény. Alacsony fogyasztás.

Új Miele porszívók nagyobb hatékonysággal.

A Miele EcoLine porszívók most még gazdaságosabbak: az új Power Efficiency motorral extrém erősek és ugyanakkor energiát takarítanak meg a nagyobb energiahatékonyságának köszönhetően.

Készülékek

Előnyök

EU Energielabel

Miért van szükség energiacímkére?

EU-határozat szerint azért került bevezetésre az energiacímke a porszívóknál, hogy az energiafogyasztást Európán belül csökkentsék, a vásárló számára áttekinthető legyen a készülékek teljesítménye, és ezzel a környezetvédelemhez is hozzájáruljon.

A porszívók maximális mért felvett teljesítményét 2017 szeptemberétől 900 Wattra korlátozták.

 

c3_ecoline_feature1

Higiénia - tisztaság a jó közérzetért

A Miele porszívók kiváló szűrő hatása több szintes szűrő rendszeren alapul: ez az innovatív HyClean 3D porzsák, a motorvédő szűrő és a Miele kiáramlólevegő-szűrő. Ezek összhatásának köszönhetően a készülék több mint 99,9 %** finomport szűr meg.

c3_ecoline_feature2

Miele minőség

A mindennapok sem olyan kemények, mint a Miele terméktesztek. Mielőtt a Miele porszívók széria gyártását elkezdik, valódi tartósteszteket kell kiállniuk laboratóriumunkban.

 

c3_ecoline_feature3

Kiegészítők teljes választéka

A Miele padlóporszívók három standard, minőségi tartozékkal vannak felszerelve: kárpit szívófej, fugatisztító és szívóecset puha természetes sörtével. Pormentesen integráltak** és mindig kéznél vannak. 

* az EN 60312-1 szerint
** modelltől függően

Készülékek

EcoLine készülékek