Miele Boost Edition porszívók

Miele Complete C3 Limited Edition Boost funkcióval.

Extra erő gombnyomásra.

A Boost funkció* a maximális szívóerő gyors bekapcsolásával nagyobb tisztítási kényelmet biztosít. Igény szerint a Boost funkció aktiválásakor max. egy percig kb. 900 Wattra növelheti a teljesítményt és így a különösen szennyezett területeket egyszerűbben tisztíthatja meg.

Tovább az összes porszívóhoz

Előnyök

Bodenbürste

Elsőosztályú a fa parkettán: Miele Parquet Twister parkettkefe*

A természetes sörték és a műanyag szálak kombinációjának köszönhetően a parkettkefe ideális az érzékeny padló ápoló tisztítására. Az egyedülálló forgó-/billenőcsukló különösen hajlékony és könnyen mozgatható.

Comfort-Handgriff

Comfort fogantyú*

A szívótömlő rugalmas rögzítése ergonomikus, kényelmes kezelést tesz lehetővé. Az emelő hatásnak köszönhetően a padlókefe egyszerűbben irányítható és kíméli csuklóját. Ezenkívül a Premium Edition Modell Spotlight* funkcióval felszerelt Comfort foganytúval rendelkezik. A nagy teljesítményű LED a sötét területeket is kivilágítja és megkönnyíti a takarítást.

Hygiene

Higiénia - tisztaság a jó közérzetért

A Miele porszívók kiváló szűrő hatása több szintes szűrő rendszeren alapul: ez az innovatív HyClean 4D porzsák, a motorvédő szűrő és a Miele kiáramlólevegő-szűrő. Ezek összhatásának köszönhetően a készülék több mint 99,9 %** finomport szűr meg.

Miele Qualität

Miele minőség

A mindennapok sem olyan kemények, mint a Miele terméktesztek. Mielőtt a Miele porszívók széria gyártását elkezdik, valódi tartósteszteket kell kiállniuk laboratóriumunkban.

Készülékek