Amit még tudnia kell a Miele főzőlapokról és CombiSet elemekről

Kivitel

Sütővel és sütő nélkül is alkalmazható

A főzőlapok a konyha központi elemei – akár főzőszigetként, akár klasszikus módon beépítve. A Miele két funkcionális koncepciót kínál Önnek a személyes főzőtér kialakításához.

További információk erről: „Kivitel”
Indukciós kivitel

Fűtési módok egyedi főzési szokásokhoz

A Miele főzőlapok több fűtési móddal is elérhetők. Ezért a Miele a főzés minden szerelmesének a megfelelő főzőlapot kínálja. Ismerje meg jobban az indukciós főzést.

További információk erről: „Indukciós kivitel”
Óriási méretválaszték

Minden konyhához a megfelelő méret

Csak néhány edényt használ, vagy szívesen főz sok fogásos menüket, amihez rengeteg lábosra és fazékra van szüksége? Bármekkora térre is van szüksége főzési szenvedélyéhez, a Miele a megfelelő méretű főzőlapot kínálja!

További információk erről: „Óriási méretválaszték”
A Miele ProLine-készülékek egzotikumai

Különleges főzési élmény

A kellő ihlethez professzionális technikára van szükség. Éppen ezért kínál a Miele olyan különleges eszközöket is, mint a TepanYaki és az indukciós wok. Fedezze fel az ízek új dimenzióját!

További információk erről: „A Miele ProLine-készülékek egzotikumai”
Rugalmas beállítási lehetőségek

Meggyőző rugalmasság és minőség

A Miele pultba építhető páraelszívó a páraelszívók abszolút csúcspontja. Kitűnik intelligens, átgondolt technológiájával, nagy kényelmével és azzal, hogy gond nélkül beépíthető minden konyhába. A pultba építhető páraelszívó alsó szekrénybe történő beépítése révén az eltérő belmagasság és a látómező más akadályai már nem okoznak problémát.

További információk erről: „Rugalmas beállítási lehetőségek”
A Miele új pultba építhető páraelszívója

Mindig a megfelelő ProLine készülékekkel kombinálva

Az új pultba építhető páraelszívó minden Miele ProLine elemet a konyha fénypontjává tesz. Két, választása szerinti Miele ProLine készülékkel ötvözve a pultba építhető páraelszívó tökéletes konyhai egységet alkot a készülékekkel. Lehet indukciós, HiLight, Tepan vagy wok - fedezze fel a zavartalan, szagtalan főzés, sütés és párolás új világát!

További információk erről: „A Miele új pultba építhető páraelszívója”