Az érték megőrzése a filozófiánk része

Mindig ott vagyunk a közelben!

A Miele jól képzett szakemberei az egész országot lefedő hálózatunknak köszönhetően mindenhová gyorsan odaérnek, hogy Ön a lehető legrövidebb idő után újra teljes megelégedettséggel használhassa a készülékét.

A vevőszolgálat járművei tökéletesen átgondolt felszereltséggel rendelkeznek

Vevőszolgálatunk műszaki munkatársai nem csupán a szükséges szakismeretekkel rendelkeznek, hanem a munkaterületükön használt szerszámokkal és alkatrészekkel is fel vannak szerelve. 

Elérhetőek vagyunk!

Miele készüléke megvásárlásával a kényelmet és a legmagasabb minőséget választotta. Törekszünk minden nap, hogy a lehető legjobbat tudjuk nyújtani. Ügyfélszolgálatunk a rendelkezésére áll online vagy telefonon egyaránt.

Kiterjesztett jótállás

Meghatározott Miele készülékek vásárlásának időpontjától számított 2 éves kötelező jótállásának lejáratát megelőző 60. napig terjedő időszakban a Miele egy exkluzív kiterjesztett jótállási szolgáltatást biztosít az Ön számára. Amennyiben a maximális biztonságot és kényelmet hosszú távon is élvezni szeretné, kérjen tájékoztatást Ügyfélszolgálatunkon a kiterjesztett jótállásunkról, ami egy egyszeri külön díj megfizetése ellenében az Ön választása szerint 5 vagy 10 évre meghosszabbíthatja a jótállást. Ez az időtartam magában foglalja a 2 éves gyártói jótállást is.

Tovább a kapcsolatfelvételi űrlaphoz
Karbantartás

Azért, hogy hosszú ideig örömét lelje készülékeiben a Miele egy exkluzív karbantartási szolgáltatást nyújt Önnek. A szolgáltatás keretein belül a Miele készülékeit vevőszolgálatunk szakemberei professzionálisan kezelésbe veszik. Egy speciális, a Miele által kifejlesztett diagnózis rendszerrel átvizsgáljuk készülékét és elvégezzük a szükséges frissítéseket.

Tovább a kapcsolatfelvételi űrlaphoz