Az érték megőrzése a filozófiánk része

Exzellenter Service

Kiváló ügyfélszolgálat

Az érték megőrzése ugyan úgy a filozófiánk része, mint ahogy az "Immer besser" márkaígéretünk. Ez azt jelenti, hogy mindent megteszünk azért, hogy "Immer besser", azaz "Mindig jobbak" legyünk, azaz "Mindig jobbak" legyünk annál, mint amilyenek éppen vagyunk.

Ügyfélszolgálatunk minőségét az ügyfeleink körében végzett felméréseink keretében rendszeresen ellenőrizzük és eszerint fejlesztjük, hogy mindig jobbak lehessünk.

Kapcsolat Tovább a kapcsolatfelvételi űrlaphoz
Mindig ott vagyunk a közelben!

A Miele jól képzett szakemberei az egész országot lefedő hálózatunknak köszönhetően mindenhová gyorsan odaérnek, hogy Ön a lehető legrövidebb idő után újra teljes megelégedettséggel használhassa a készülékét.

A vevőszolgálat járművei tökéletesen átgondolt felszereltséggel rendelkeznek

Vevőszolgálatunk műszaki munkatársai nem csupán a szükséges szakismeretekkel rendelkeznek, hanem a munkaterületükön használt szerszámokkal és alkatrészekkel is fel vannak szerelve. 

Elérhetőek vagyunk!

Miele készüléke megvásárlásával a kényelmet és a legmagasabb minőséget választotta. Törekszünk minden nap, hogy a lehető legjobbat tudjuk nyújtani. Ügyfélszolgálatunk a rendelkezésére áll online vagy telefonon egyaránt.

Kiterjesztett jótállás

Meghatározott Miele készülékek vásárlásának időpontjától számított 2 éves kötelező jótállásának lejáratát megelőző 60. napig terjedő időszakban a Miele egy exkluzív kiterjesztett jótállási szolgáltatást biztosít az Ön számára. Amennyiben a maximális biztonságot és kényelmet hosszú távon is élvezni szeretné, kérjen tájékoztatást Ügyfélszolgálatunkon a kiterjesztett jótállásunkról, ami egy egyszeri külön díj megfizetése ellenében az Ön választása szerint 5 vagy 10 évre meghosszabbíthatja a jótállást. Ez az időtartam magában foglalja a 2 éves gyártói jótállást is.

Tovább a kapcsolatfelvételi űrlaphoz
Karbantartás

Azért, hogy hosszú ideig örömét lelje készülékeiben a Miele egy exkluzív karbantartási szolgáltatást nyújt Önnek. A szolgáltatás keretein belül a Miele készülékeit vevőszolgálatunk szakemberei professzionálisan kezelésbe veszik. Egy speciális, a Miele által kifejlesztett diagnózis rendszerrel átvizsgáljuk készülékét és elvégezzük a szükséges frissítéseket.

Tovább a kapcsolatfelvételi űrlaphoz