Miele hírlevél

A Miele hírlevél gondoskodik arról, hogy első kézből értesüljön termékhíreinkről, promócióinkról, eseményeinkről illetve inspirációt és ötleteket ad receptekhez, életmódokhoz és még sok minden máshoz.

Feliratkozás Miele hírlevélre

Miele Főzőiskola

A Miele Főzőiskola küldetésének tekinti a tudatos életmódhoz és a felülmúlhatatlan ételekhez szükséges főzési, illetve ételkészítési technikák népszerűsítését. Látogasson el a Miele Főzőiskola oldalra!

A Miele Főzőiskola oldalra

Miele à la carte

Miele à la carte Adobe Stock

Konyhaművészet

A konyhaművészet világa: sztárséfek bemutatása, főzés a gyakorlatban, izgalmas történetek az ételek és italok világából, a mesterkonyhák, bárok és pincészetek legújabb trendjei. Mindezek mellé borokat és italokat ajánlunk, garantált sikert hozó receptekkel egészítjük ki, melyek könnyedén megtalálhatóak, a gördülékenyen működő keresőfunkciónknak köszönhetően – ez a „Miele à la carte”.

Tovább a receptekhez
Kulináris trendek Tunedin - stock.adobe.com

Kulináris trendek

Az evés és ivás embereket, népeket és nemzedékeket köt össze. Új, informatív és szórakoztató történetek az ételek, italok, a főzés és az ínyencek világából.

Tovább
Rezepte Adobe Stock

Receptek

Hogyan készítsük egy jó steaket? Szilvás ételt enne? Az édes vagy inkább a fűszeres ételeket kedveli? Valami egyszerűre vagy inkább kiadósra éhezik? Több mint 1000 recept közül válogathat, amelyekkel a siker garantált.

Tovább
Getränke

Italok

Tulajdonképpen mi is a brunello? Mitől különleges a portugál vinho verde? Milyen koktélt igyunk aperitifnek? Mindent elmondunk Önnek!

Tovább
Küchenpraxis

Főzés a gyakorlatban

A főzés szórakoztató! Különösen akkor, ha a technológia és a termékek is első osztályúak. Ebben a rovatban mindent megtalál, ami egyszerűbbé és élvezetesebbé teszi a főzést.

Tovább

Miele Főzőiskola rendezvények

A sütés-főzés közösségi élménye itt hatalmába keríti, számunka fontos a jó hangulat és emellett a felejthetetlen ízek is folyamatosan visszacsábítanak!

Tovább az eseményekhez
Kontakt

Kapcsolat

Ismerje meg „személyesen” sztárséfeinket és lesse el a profik tippjeit és trükkjeit. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Tovább