T1 Active szárítógépek

Miele T1 Active

Tripla védelem: ruhájának, környezetének és pénztárcájának.

Egyedülálló Miele méhsejtcellás dob, A++ energiahatékonysági osztállyal, különleges áron, 279 900 Ft-tól. Üdvözöljük a Miele hőszivattyús szárítógépek világában.

Tovább

Előnyök

Miele EcoDry Technologie

EcoDry technológia

A Miele EcoDry technológia garantálja a tartósan alacsony energiafogyasztást és szárítási időt. A Miele szűrőrendszer és a karbantartásmentes hőcserélő együttese ellen a szövetszálaknak semmi esélyük, nem tudják eldugítani a hőcserélőt, hogy folyamatosan csökkentsék a teljesítményt.

Miele FragranceDos Duft Trockner

FragranceDos

A különböző karakterű illatokban kapható Miele illatpatronok a szárítás alatt egészen személyes, kellemes illatot kölcsönöznek ruháinak. A Miele egy 130 éve illatszerekkel foglalkozó dél-franciaországi családi vállalkozással állíttatja elő az illatokat. Az eredmény: kellemesen friss és természetes illatú ruhák akár 4 héten át.

Miele Schontrommel

Textilkímélő dob

Az egyedi méhsejt szerkezetnek köszönhetően a hőszivattyús szárítógépben légpárna alakul ki, ami a ruhákat gyengéden felfogja. Ez a megoldás jóval kíméletesebb a textíliákhoz, amelyek ezért kevésbé gyűrődnek a szárítás során. Tehát a vasalás is könnyebb lesz.

Miele T1 Active