A környezettudatos választást most egy évnyi mosószerrel jutalmazza a Miele

2015. szeptember 4. péntek

A környezetünkkel szembeni felelősségvállalásnak már több, mint 110 éves hagyománya van a Mielénél. Mindez az anyagválasztásnál kezdődik, a hatékony termeléssel folytatódik, és – a készülékek hosszú élettartama után – a környezetbarát újrahasznosítással végződik. Ehhez a szellemiséghez hűen idén ősztől a Miele minden mosógépe A+++ energiahatékonysági osztályra vált, ezzel is támogatva a környezettudatos textilápolást.


A környezetbarát mosásért mi magunk is sokat tehetünk, ha odafigyelünk a megfelelő mennyiségű mosószer használatára, az optimális programválasztásra, valamint kellő figyelmet fordítunk a megfelelő készülék kiválasztására. A Miele mosógépeinél a takarékos áram-, víz- és mosószer-felhasználás elengedhetetlen részét képezik a folyamatos fejlesztéseknek.

A környezettudatos hitvallás legújabb mérföldköveként ősztől a Miele összes mosógépe eléri a legmagasabb A+++ energiaosztályt, a legtakarékosabb modellek pedig akár 40%-kal kevesebb áramot használnak, mint az A+++ energiahatékonysági osztály határértéke (46).

Egyes Miele modellek Smart Grid technológiával rendelkeznek – az elektromos hálózatra való csatlakozással kihasználhatók a kedvezőbb áramtarifák. Az energiahatékony mosást támogatják a második vízcsatlakozással rendelkező mosógépek is – a napenergia berendezéssel előállított melegvíz használatával akár 47% áram is megtakarítható.

A Miele mosógépek energiahatékonyságához, valamint a takarékos mosószer-felhasználáshoz nagyban hozzájárul a német márka világújdonsága, az innovatívPowerWash 2.0 rendszer is. Az innovatív mosástechnológia ugyanis különösen alacsony vízszintet tesz lehetővé, ezáltal értékes felfűtési energiát takarít meg. Mindezt nagyon jó tisztítási teljesítménnyel, kitűnő öblítési eredményekkel és mérsékelt programidőkkel valósítja meg. Ehhez a kiváló eredményhez járul hozzá az egyedülállóTwinDos folyékonymosószer-adagoló rendszer, melynek köszönhetően elérhetővé válik a mosószer optimális és környezetbarát adagolása magas hatásfok mellett.

A Miele innovatív mosási technológiái – mint a PowerWash 2.0 és a TwinDos – biztosítják az energiatakarékos és hatékony mosást, melynek népszerűsítéséért a német vállalat most egy egyéves promóciót is indít. Azoknak ugyanis, akik 2015. 09. 01. és 2016. 02. 29. között TwinDos funkcióval rendelkező Miele mosógépet vásárolnak, a vállalat ingyen biztosítja az éves mosószer-szükségletet, mely a számítások alapján 250 mosást jelent évente.

 

Az Ön kapcsolattartója

Móger Mónika
+36 1 880 6441
monika.moger@miele.hu

Ansprechpartner

Kapcsolat

Kérdés vagy kérés esetén hívjon minket, vagy küldjön e-mailt. Örömmel állunk rendelkezésére.

További információk