Akciók

Tourism is our passion

Fotópályázat

Hagyományteremtő szándékkal indul egy új országos fotópályázat a turizmus-vendéglátás területén. A Tourism is Our Passion célja, hogy a turizmusban élők hivatásuk végzése közben – fényképezőgéppel vagy akár mobillal - megörökítsék a szolgáltatásnyújtás, az alkotás, a kiszolgálás élményét és ezeket az emlékeket megosszák a nagyközönséggel

További információ

Higiéniai intézkedések vírusfertőzések elkerülésére

A vírusos betegségek elterjedése elleni küzdelemben alapvető fontosságúak a speciális intézkedések, különösen olyan érzékeny területeken, mint a szociális-és idősotthonok, kórházak és rendelőintézetek. Kiemelten kell kezelni a higiéniai normák betartását, hogy a lakosság, a betegek és az egészségügyi dolgozók számára a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosítsa. A Miele Professional készülékekkel biztonságban érezheti magát, hiszen ezeket a termékeket kifejezetten úgy tervezték, gyártották és tesztelték, hogy megfeleljenek a legmagasabb higiéniai követelményeknek is.

További információ

Miele Professional ajánlat

Kis Óriások nagy kihívásokhoz

Olyan kihívást jelent Önnek a napi mosás, ami háztartási készülékekkel nem megoldható? Erre kínálnak megoldást a Miele Kis Óriás készülékek. Győződjön meg róla - most akciós áron.


6,5 kg töltetkapacitású ipari mosógép és ipari szárítógép ára együttes vásárlása esetén 1.190.000,- Ft + Áfa.


Az ajánlat az alábbi szettek vásárlása esetén érvényes:

PW 5065 AV LW + PT 5136
PW 5065 LP LW + PT 5136