Akciók

Ideje váltani!

Egy egyértelmű döntés az analitikai tisztaságú laborüvegek mellett.

Tartsa mindig naprakészen a laboratóriumi folyamatokat! Cserélje le régebbi laboratóriumi mosogatógépét egy újabb, hatékonyabb készülékre, és akár netto 100.000 forint kedvezményben részesülhet - függetlenül attól, hogy régi készüléke Miele Professional vagy más gyártó terméke.

További információ

Higiéniai intézkedések vírusfertőzések elkerülésére

A vírusos betegségek elterjedése elleni küzdelemben alapvető fontosságúak a speciális intézkedések, különösen olyan érzékeny területeken, mint a szociális-és idősotthonok, kórházak és rendelőintézetek. Kiemelten kell kezelni a higiéniai normák betartását, hogy a lakosság, a betegek és az egészségügyi dolgozók számára a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosítsa. A Miele Professional készülékekkel biztonságban érezheti magát, hiszen ezeket a termékeket kifejezetten úgy tervezték, gyártották és tesztelték, hogy megfeleljenek a legmagasabb higiéniai követelményeknek is.

További információ

Miele Professional ajánlat

Kis Óriások nagy kihívásokhoz

Olyan kihívást jelent Önnek a napi mosás, ami háztartási készülékekkel nem megoldható? Erre kínálnak megoldást a Miele Kis Óriás készülékek. Győződjön meg róla - most akciós áron.


6,5 kg töltetkapacitású ipari mosógép és ipari szárítógép ára együttes vásárlása esetén 1.190.000,- Ft + Áfa.


Az ajánlat az alábbi szettek vásárlása esetén érvényes:

PW 5065 AV LW + PT 5136
PW 5065 LP LW + PT 5136