A legújabb, 10–20 kg-os kapacitású mosógépek

Benchmark készülékek

A Performance és a Performance Plus mosógépekkel a Miele ismételten magasabbra tette a mércét a professzionális textíliaápolás terén: maximális energiahatékonyság, tökéletes tisztaság, kényelmes kezelés és kompromisszumokat nem tűrő minőség.

Fő jellemzők

Automatikus ajtózár

Az ajtó kis mértékű nyomásra záródik. A mosóprogram elindítását követően az ajtó automatikusan lezár. A program végeztével az ajtó automatikusan kinyílik.

Videó megtekintése

Innovatív mosóvíztartály

Az újszerű formájú mosóvíztartály szorosan körülöleli a dobot, ezen felül pedig a fűtőelemekkel ellátott tartályba történő átszivattyúzás is könnyebbé vált. Ez lehetővé teszi, hogy kevesebb készülékkel érjük el ugyanazt a kapacitást, valamint jelentős víz- és elektromos áram megtakarítást eredményez.

Videó megtekintése

Szabadalmaztatott textilkímélő dob 2.0

A textilkímélő dob barázdái a mosási folyamat során a vizet magasabbra hordják. Az újonnan a barázdákba szerkesztett nyílásnak köszönhetően a víz felülről folyik a textíliákra, ezért azokat intenzívebben nedvesíti át. A Miele textilkímélő dob méhsejtstruktúrájának köszönhetően lágy vízrétegen siklanak a ruhák.

Videó megtekintése

Szabadalmaztatott "rugó a rugóban" rendszer

A különösen hatékony, két egymástól függetlenül működő rugóval és plusz lengéscsillapítóval ellátott rendszer jelentősen megnöveli a berendezés keresztirányú stabilitását. Ily módon a padlóra a centrifugálási ciklus során ható erőhatásokat is minimalizáljuk.

Videó megtekintése

Kompakt méretezés

A mosógép a szabvány ajtókon (800, illetve 900 mm) szétszerelés nélkül befér. A beépített alátét alá egy emelő is betolható, aminek segítségével a berendezés szállítása is egyszerűvé és biztonságossá válik.

Videó megtekintése

Teljesítmény

Magas centrifugateljesítmény

A Miele mosógépek kiváló minősége lehetővé teszi a centrifuga-ciklusok magasabb fordulatszámon történő végrehajtását. Ennek köszönhetően a visszamaradó nedvesség a minimumra csökken, ezzel értékes energiát takarítunk meg Önnek a szárítási folyamat során.

Videó megtekintése

Rövid programidők

A 45 perces "Színes mosás 60 °C" program segítségével melegvízcsatlakozás mellett rengeteg textília mosása besűríthető egy munkanapba.

Energiahatékonyság

Kevesebb víz, kevesebb áram

A Performance Plus mosógépek használatával az előző generációs PW 6xx7 sorozatú mosógépekkel történő összehasonlításban a vízfogyasztás 20 %-kal csökkenthető, az energiafogyasztás pedig akár 30 %-kal is. A PW 811, PW 814 és a PW 818 modellek a "Színes mosás 60 °C-os" program lefuttatásához csupán 6,9 liter vízre és 0,06 kWh áramra van szükség a töltet minden kilogrammjára.

Utánfelszerelhető bölcső-alátét

A mosógépet utólag is be lehet állítani egy bölcső-alátétbe. Az alátétcellák automatikusan kiszámítják a töltet pontos tömegét, és a Profitronic M vezérlés segítségével optimális mennyiségű víz kerül felhasználásra.

Termékek

A Performance sorozat mosógépei

  • Töltetkapacitások: 13–14 kg és 18–20 kg
  • Profitronic D vezérlés fix programokkal
  • Célcsoportspecifikus készülékvariációk az épülettakarítási, (MOPSTAR), önkiszolgáló- és öblítő felhasználási módokhoz
  • g-Faktor 360
  • Elektromos fűtés
Tovább a 13–14 kg kapacitású PW413 mosógéphezTovább a 18–20 kg kapacitású PW418 mosógéphezTovább a MOPSTAR készülékekhez

A Performance Plus sorozat mosógépei

  • Töltetkapacitások: 11–12 kg, 14–16 kg és 18–20 kg
  • Profitronic M szabadon programozható vezérlés, melyben minden célcsoport-specifikus program megtalálható
  • g-Faktor 460
  • Elektromos, gőz vagy forróvizes fűtésű változatokkal
Tovább a 11–12 kg kapacitású PW811 mosógéphez Tovább a 14–16 kg kapacitású PW814 mosógéphezTovább a 18–20 kg kapacitású PW818 mosógéphez

Videók

Benchmark készülékek használat közben

Videó megtekintése

A Benchmark készülékek főbb adatai

Videó megtekintése

Benchmark készülékek – Bemutató

Videó megtekintése

Prospektusok