Megoldásaink Fogorvosi technika területen

Megbízható partner

Ez a Miele - szolgáltatással

A Miele Professional a szolgáltatásait is magas színvonalon nyújtja. A Miele üzemi vevőszolgálatai évek óta páratlanul kimagasló szolgáltatásokat nyújtanak.

További információk erről: "Megbízható partner"

A legjobb ajánlásokkal

Professzionális műszertisztítás

A Miele termofertőtlenítők segítségével lehetségessé vált a fogorvosi eszközök biztonságos és ésszerűen eredményes tisztítása és fertőtlenítése. Ennek során különösen anyagkímélő módon működnek, és neves gyártók ajánlják kézi műszereik előkészítésére a Miele VARIO TD eljárás segítségével.

Tökéletesen bebiztosítva

Segosoft Miele Edition – Dokumentáció rendszerrel

A Miele Professional komplett megoldást kínál az előkészítés dokumentációjára. Ennek központi része a Segosoft Miele Edition dokumentációs szoftver. Gondosan a rendelő és a klinika mindennapjaiban történő használatra igazítva, ésszerű, manipulációbiztos és jogilag is elismert műszerelőkészítési dokumentáció. Ez nem csak a pácienseknek, hanem a személyzetnek is kedvez - különösen a tanúsított jogi biztonság miatt. A Segosoft Miele Edition lehetővé teszi minden fontos előkészítési fázis dokumentációját: a tisztítástól a fertőtlenítésen és sterilizáción át egészen a befejező vizsgálatokig. Ezen felül, a szoftver minden rutinvizsgálat és karbantartási munka elektronikus dokumentációjára is képes. Ily módon járul hozzá a sterilizáció minőségirányításához és biztosít értékes adatokat a kontrolling számára.