Éttermek

Megoldásaink Éttermek területen

A tökéletes eszköz a dolgos hétköznapokra

Igazi csillogást biztosít

A kifogástalan tiszaságnak a gasztronómiában magától értétődőnek kellene lennie. A Miele Professional moső- és mosogatógépei a legjobb eredményt garantálják a legkisebb költségek mellett. Gyors és higiénikus.
A Miele tank-öblítőrendszerű ipari mosogatógépei különösen gyorsak, gazdaságosak és mindig bevethetők. A rövid programok és az egyszerű kezelés magas mosogatási arányt garantál. A tökéletes megoldást jelenti, ha a vendéglátásban különösen gyorsan kell alaposan mosogatni vagy mosni.
A ragyogó asztalterítők és szalvéták a tiszta étterem fontos kellékei. Az optimális tisztítás és a tökéletes utolsó simítások döntő előfeltételei a magas színvonalú vendéglátásnak. Ennek során az aktuális igényeknek megfelelő tisztítókapacitás garantálja a legmagasabb fokú gazdaságosságot.

További információk erről: "A tökéletes eszköz a dolgos hétköznapokra"

Referenciák

Kényelem a zöld kertben

A Rackmert Hof minden évszakban kényelmes lakosztályaival invitál egy pihentető és kényeztető teli tartózkodásra. Saját teraszunkon adhatjuk át magunkat egy pohár napérlelte bor és a szigetfalu csendjével átitatott gyönyörű gyümölcsöskertek látványa élvezetének. Az igényesen felújított és új hozzáépítésekkel kibővített történelmi birtok a legjobb feltételeket kínálja egy felejthetetlen, szigeten töltött vakációhoz az erdei fenyők kellős közepén.

További információk erről: "Kényelem a zöld kertben"

Lélegzetelállító díszlet

Saját szabadidős környezet: a személyes kiszolgálás kellemes érzést az Ebner's Waldhof-ban tartalmas programokkal együtt élhetjük meg. Palettájukon csaknem minden szabadidős tevékenység megtalálható: saját golfpálya golfiskolával, strand, napozópark és napozóteraszok, attraktív gyógyfürdő wellness- szépség- és egészségterápiás foglalkozásokkal.

További információk erről: "Lélegzetelállító díszlet"

A Brandenburgi Kapu legendája

Az Adlon a legjobb minőséget kínálja a szolgáltatások terén. Az enteriőr és a külső terek kialakítása és dekorációja ennek során ugyanannyira magától értetődő, mint a professzionális 24 órás szobaszervíz és az igény szerint szolgálatot teljesítő privát asszisztencia. A szálloda kulináris világa művészi alkotásokat kínál, az igényes reggelitől kezdve a saját készítésű pékárukon át a Lorenz Adlon étteremben felszolgált gourmet kompozíciókig.

További információk erről: "A Brandenburgi Kapu legendája"