Kórházak és klinikák

Megoldásaink Kórházak és klinikák területen

Higiénia minden területen

Nagy teljesítményű, biztonságos és hatékony

Az orvosi műszer-előkészítési megoldások kifejlesztése során a Miele Professional már 50 éve épít következetesen az orvosokkal, higénia-szakértőkkel és műszergyártókkal történő szoros együttműködésre. Ezen együttműködés egyik fontos eredménye a gyenge pontok nélküli műszerkörforgást támogató rendszermegoldás. Az üzemi konyhák részére a Miele Professional frissvizes mosogatógépeket ajánl, melyek magas utánöblítési hőmérséklettel és termikus fertőtlenítőprogrammal gondoskodnak a gyors és higiénikus tisztításról. A Miele Professional mosógépei a RKI és az Alkalmazott Higiéniai Egyesület szabályai szerinti fertőtlenítő programokkal tisztítanak. Ezek ideális feltételeket biztosítanak a fertőző vagy fertőzésveszélyes kórházi szennyes alapos tisztítására. A nagyteljesítményű, 160-320 literes dobtérfogatú mosógépek lehetővé teszik a tiszta és piszkos oldal optimális elkülönítését, amely a BGR 500* balesetek elleni védekezési előírásnak is megfelelnek, illetve amelyek kiemelkedő jelentőséggel bírnak az olyan alkalmazások során, ahol a problematikus szennyes higiénikus tisztítása követelmény.

További információk erről: "Higiénia minden területen" Csak Németországra érvényes

Referenciák

Az emberi orvoslás kompetenciaközpontja

A páciensek és a tudomány szolgálatában: az AMC eredetileg két évszázados egyetemi klinika, a Binnengasthuis és a Wilhelmina Gasthuis, valamint az Amsterdami Egyetem orvosi kara egyesüléséből jött létre. Ez képezte a betegápolás, a tudományos kutatás és az orvosi képzés integrációjának alapját.

További információk erről: "Az emberi orvoslás kompetenciaközpontja"

Csúcsszolgáltatás emberi értelemben

A Jan Palfijn Gent klinika egyedülálló, közel nyolc évszázados történelemre tekinthet vissza. Az 1228-ban alapított, a rászorultakat ápoló kórház mára az alap- és élvonalbeli ellátást biztosító modern központtá vált.

További információk erről: "Csúcsszolgáltatás emberi értelemben"

Modern orvostudomány és mély meggyőződések

"Önnek csak hinnie kell, a többit mi elintézzük" hangzik a szöuli Szent Mária Kórház szlogenje". A világszínvonalú gyógyítás itt az élet mélyen gyökerező tiszteletével párosul. A pácienseknek átfogó gondoskodásban lehet részük, amely minden tekintetben magasra teszi a mércét.

További információk erről: "Modern orvostudomány és mély meggyőződések"