Megoldásaink Labortechnika területen

Megoldás-rendszerek a tökéletes eredményekért

Elemzésre kész laborüvegek

Tisztító- és fertőtlenítőkészülékekkel, speciális előkészítési eljárásokkal és optimalizált tartozékokkal a Miele Professional átfogó rendszermegoldásokat kínál a különféle laborüvegek elemzéshez szükséges tisztaságának biztosítására. A rendszermegoldások még jelentős mértékű szerves, szervetlen és fizikai kémiai, biológiai szennyeződések, valamint mikrobiológiai, kórházi laboratóriumokban, gyógyszeriparban, élelmiszeriparban, valamint kozmetikai iparban történő igénybevétel mellett is reprodukálható eredményt tesznek lehetővé.

Megbízható partner

Ez a Miele - szolgáltatással

A Miele Professional a szolgáltatásait is magas színvonalon nyújtja. A Miele üzemi vevőszolgálatai évek óta páratlanul kimagasló szolgáltatásokat nyújtanak.

További információk erről: "Megbízható partner"

A legjobb ajánlásokkal

Duran Group

A Miele Professional a Duran laborüvegeket ajánlja, a Duran csoport pedig a Miele tisztító- és fertőtlenítőkészülékeivel teszi ugyanezt: a minőségi laborüvegek kémiai tulajdonságainak megőrzése döntő fontosságú azok értékmegőrzése szempontjából, mivel a tartósság a kímélő tisztítási módszerek mellett az üvegek korróziójának minimálisra csökkentését is biztosítja. Kiemelkedő kémiai tulajdonságainak köszönhetően a DURAN® laborüvegek különösen sokrétű felhasználást tesznek lehetővé, garantálva azok hosszú élettartamát.

Tudjon meg még többet a Duran csoportról