Megoldásaink Mosogatógép tartozékok területen

Tökéletes komplett megoldások az Ön mosókonyhájába

Tartozékok az optimális munkához a mosogatás során

A megfelelő tartozékok megkönnyítik a napi munkát. A lábazatok
például optimálisan ergonomikus kezelhetőséget biztosítanak a gép be- és kirakodásakor. A tökéletes adagolást adagoló rendszerek biztosítják. A lehető legjobb tisztítási eredményekért és a biztos rögzítésért a mosogatnivaló a kosarakban és betétekben optimálisan rögzítésre kerül.
Ez és további eredeti Miele tartozékok érhetőek el kimondottan a Miele készülékekhez a lehető legjobb eredmények biztosításához.

ProCare Shine

Tisztító- és öblítőszer Miele minőségben

Így használhatja ki legjobban nagy értékű Miele Professional mosogatógépének teljesítménypotenciálját:
A teljesen új fejlesztésű ProCAre Shine tisztító és öblítőszereket kifejezetten a Miele mosogatógépekhez terveztük. Gondosan az igényekhez igazított összeállításuk képezi a professzionális mosogatás alapját, amely gazdaságosságával és csillogó eredményeivel győzi meg a közönséget.

További információk erről: "ProCare Shine"

Professzionális igényeket kielégítő ipari technika

Műszakilag a legmagasabb szinten

Az innovatív, robusztus ipari technikával felszerelt és a háztartások igényeit messze meghaladó, mosogatnivalóra szabott programokkal rendelkező Miele Professional mosógépek teljes mértékben ipari felhasználásra készültek. A sokoldalú speciális csatlakozók és a nagy teljesítményű fűtőtestek rövid lefutási időt garantálnak optimális tisztítási eredmény és maximális gazdaságosság mellett. Az adagolómodulok garantálják a tisztító- és öblítőszerek hatékony felhasználását, miközben a vízelőkészítő rendszerek optimalizálják a mosogatás eredményét.

Univerzális alkalmazási lehetőségek

Rugalmas felállítási és beépítési lehetőségek

Tökéletes aláépítési lehetőségek konyhabútorokban: a professzionális frissvíz rendszerű mosogatógépek gond nélkül beépíthetők a konyhai szerelvényekbe. Az átfogó tartozékkínálat mindenfajta beépítési adottságnál messzemenően lehetővé teszi a hozzáalakítást és a szabad felállításhoz szükséges átalakítást.

Nagyon magas szintű higiénia

Frissvíz rendszerű mosogatógép

A frissvíz rendszerű mosogatógépek minden fázis után vízcserét hajtanak végre. Ezt követi az alapos utánöblítés a mosogatnivalóhoz igazított hőmérsékleten. Ez az eljárás tökéletes mosogatási eredményeket és nagyon magas higiéniás standardot garantál, mely lényegesen túlmegy az ipari mosogatógépekre vonatkozó követelményeken. A Miele Professional frissvizes mosogatógépek ugyanakkor rövid lefutási időkkel és a lehető legmagasabb gazdaságossággal tűnnek ki. Az akár napi 40 mosogatási ciklus mellett a frissvizes mosogatórendszer gazdaságosabban dolgozik a tartályos rendszernél.

Fejlesztések a tökéletes eredményekért

Innováció a legmagasabb szinten

Több, mint 110 éve hajt bennünket előre mottónk: "Immer besser. A Miele világmárka magas szintű innovációs ereje így szinte már közmondásként jelenti a gyakorlatorientált termékeket, melyek maximális gazdaságossággal és tökéletes eredményekkel tűnnek ki. A Miele Professional mérnökei sok időt és energiát fektetnek az innovatív készülékjellemzők fejlesztésébe, melyek megkönnyítik az ön napi munkáját. A tökéletes tisztítási eredmények mellett például a frissvizes mosogatórendszer magas higiéniás standardot biztosít két szinten való egyidejű mosogatás mellett.