Többcélú felhasználás mellett is mindig ragyogó eredmény

Az új pult alá építhető, tankrendszerű mosogatógépek a legrövidebb idő varázsolják tisztává edényeinket. Az új sorozat berendezései 4 méretben kaphatók, így minden munkakörnyezetbe ideálisan beilleszthetők, akár a pult részeként, akár különálló formában.

Termékáttekintő

PG 8164

A PG 8164 BRILLIANTcompact a tankrendszerű mosogatógépek pohárspecialistája. A készülék ragyogó eredményt biztosít, kompakt felépítésével pedig tökéletesen alkalmas a pultban történő alkalmazásra. A készülék különösen rövid programokkal 45 (56) másodperc, valamint akár 1.600 (1.280) pohár/óra mosogatóteljesítményével hódít.

Tudjon meg többet!

PG 8165

A PG 8165 UNIVERSALcompact berendezést univerzális használatra terveztük – alkalmas mind poharak, mind tányérok és egyéb edények kiváló eredménnyel mosogathatók benne. Alacsony mivoltából adódóan pult alá építhető. Legrövidebb programja csupán 55 (71) másodpercig tart, maximális mosogatási teljesítménye pedig 3.234 (1.800) pohár vagy 882 (900) tányér óránként.

Tudjon meg többet!

PG 8166

A PG 8166 UNIVERSAL az univerzálisan bevethető készülék, amely ott segít, ahol rövid idő alatt sok edényt kell elmosogatni. A készülék töltetspecifikus programjaival, kitűnő tisztítási eredményeivel győzi meg a közönséget, legyen szó tányérokról, edényekről vagy evőeszközökről. Legrövidebb programja csupán 55 (71) másodpercig tart, maximális mosogatási teljesítménye pedig 1.188 (900) tányér óránként.

Tudjon meg többet!

PG 8169

A PG 8169 UNIVERSALplus extra mély mosogatóterének köszönhetően különösen alkalmas terjedelmes edények, például tálcák vagy tartályok mosogatására. A készülék különösen rövid programokkal 55 (71) másodperc, valamint akár 1.188 (900) tányér/óra mosogatóteljesítményével hódít.

Tudjon meg többet!

Vásárlóink számára kínált előnyök

Minden helyzetben tökéletes tisztaság

A Miele Professional új tankrendszerű mosogatógépei számos specifikus programmal rendelkeznek, számos fajta mosogatnivaló, és minden típusú szennyeződés számára. Minden lényeges paraméter (pl. a program hossza, hőmérséklete és öblítési nyomása) gyárilag gondosan beállításra került, és ezek egyedileg a körülményekhez alakíthatók. Így a törékeny pezsgőspoharaktól kezdve a rászáradt ételmaradékos tányérokig mindent megbízhatóan és kímélő módon mosogatnak el.

Magas fokú kezelési kényelem

A munkafolyamatok állapotát az érintőképernyő jelzi ki, amelyen csak a releváns információk és szimbólumok jelennek meg. A legkényelmesebb kezelést kínáljuk: a legtöbbet használt programokat egyszerűen, egy gomb megnyomásával kiválaszthatjuk. A kijelző színének változása tájékoztat a program és a készülék aktuális állapotáról.

Különféle adagoló-változatok

A helyi adottságok különbözőségéhez hasonlóan, új tankrendszerű mosogatógépeinket is mindig a helyzet szempontjából legoptimálisabb adagolási rendszerre készítjük elő. Ajánlatunk a modellek függvényében elérhető adagolószivattyú-variációkat, valamint a külső tisztítószertartályokhoz használt szívólándzsákat, illetve ha nincs lehetőség külső tartályok alkalmazására, belső tisztítószertartályokat és adagolószivattyúkat foglal magába.

Kiváló gazdaságosság

A Miele Professional tankrendszerű mosogatógépei különösen hatékonyan biztosítanak magas teljesítményt. A víz- energia- és tisztítószer-fogyasztás a szokványos programokon is takarékos, ez azonban tovább fokozható az Eco kiegészítő programmal. Értékes felépítésük miatt a berendezések karbantartás szempontjából különösen igénytelenek és hosszú életűek, így azok, gazdaságosságukat figyelembe véve a magas igényeket támasztó felhasználók első számú választásai.

Tartozékok

A tökéletes munkafolyamatot lehetővé tévő tartozékok

A Miele Professional által kínált tartozékok segítségével a mosogatás folyamatát kifogástalanul működő, hatékonyan megszervezett rendszerré alakíthatja – még szűkös helyiségekben is.

  • Egymásba helyezhető műanyag kosarak
  • Nyitott, műanyagbevonatú huzalkosarak
  • Adagolómoduljaink gondoskodnak a folyékony tisztítószerek teljesen automatizált adagolásáról (opcionális)
  • Az alátéteknek és aláépítéseknek köszönhetően szabadon álló mosogatógépeink ergonómiailag kedvező magasságra állíthatók.
ToDo

A vízelőkészítés garantálja a foltmentes ragyogást és segít megőrizni az edények értékét.

A Miele Professional számos mosogatógép-modellje gyárilag beépített vízlágyító berendezéssel rendelkezik. Azonban olyan esetekre, amikor különösen kemény a vezetékes víz, illetve a kevesebb vizet használó tankrendszerű mosogatógépek számára további külső vízelőkészítési rendszerek állnak rendelkezésre.

  • A lágyított víz folyamatos rendelkezésre bocsátására szolgáló vízlágyító, 40 °dH vízkeménységig.
  • Részleges- és teljes sótalanító-patronok, akár 800 liter/óra teljesítményig
  • FlowMeter és ConductivityMeter a patron elhasználódásának kimutatására
ToDo

Beépített reverz-ozmózis

Mindig tökéletes víz

A beépített reverz-ozmózis rendszernek köszönhetően a Miele Professional új tankrendszerű mosogatógépei tökéletesen kielégítik a legmagasabb igényeket is. A vezetékes vizet a gép automatikusan megszabadítja a keményítő ásványoktól és sóktól. Ezért az az edényekről teljesen maradványmentesen távozik. Az eredmény: makulátlanul tiszta poharak, evőeszközök és edények, még utólagos törölgetés nélkül is. A reverz-ozmózis berendezés helytakarékos módon, a berendezés alátétjében, egy fiókba beépítve helyezkedik el. Vezérlése teljes mértékben a berendezés vezérlésébe került integrálásra. Ez a különösen hatékony rendszer további előnyökhöz segíti hozzá felhasználóját, mint például a PerfectWater innovatív funkció: megakadályozza a víz sótartalmának ismételt növekedését, így az ozmózissal kezelt víz optimális minőségét biztosítja, még hosszabb üzemszünetek esetén is.

Magas fokú kezelési kényelem

A reverz-ozmózis berendezés kényelmes kezelése miatt is tökéletesen illeszkedik a mosogatógépbe. Minden adatkijelzés- és bevitel, valamint a programok kiválasztása és a gép állapotának kijelzése a megvilágított érintőképernyőn keresztül történik. Ily módon garantáljuk a hibamentes kezelést, még akkor is, ha gyorsan kell a berendezést beprogramozni.

Kitűnő gazdaságosság és higiénia

A beépített reverz-ozmózis segítségével tökéletes eredményt érhetünk el, kézi törölgetés nélkül. Így spórolhat a munkaerőn, elkerülheti a drága üvegek törését, vendégeinek pedig a legmagasabb fokú higiéniát biztosíthatja. További megtakarításokat érhet el a WaterEco funkció használatával: a tartály első feltöltését, valamint az utánöblítést is ozmózissal kezelt víz helyett folyó vízzel oldhatja meg, a program által vezérelt módon. Ily módon a kevéssé szennyezett edények mosogatása még gazdaságosabbá válik.