Mosógépek kiválasztása

Segítség a termék kiválasztásához
 Alkalmazás
 

Szálloda- és vendéglátóipari mosógépek

Ezek a mosógépek megfelelnek a szálloda- és vendéglátóipar igényeinek. brVezérlési típusuktól függően konyhai és asztali textíliák, ágyneműk és függönyök optimális mosására és ápolására szolgáló speciális programokkal is rendelkeznek a mosógépek.
 

Mosógépek ápolóotthonok számára

Ezek a mosógépek megfelelnek az idős- és ápolóotthonok igényeinek. brVezérlési típusuktól függően a mosógépek különlegesen meghatározott fertőtlenítési programokkal rendelkeznek a szennyezett vagy fertőzésveszélyes mosnivalók optimális higiéniájának megalapozására, a Robert Koch Intézet irányelveinek megfelelően.
 

Létesítménykarbantartáshoz tervezett mosógépek

Ezek a mosógépek megfelelnek a létesítménykarbantartásnál felmerülő igényeknek. Gyári kialakításuknak köszönhetően tisztító- vagy fertőtlenítőszerek segítségével a felmosóhuzatokat és a felmosórongyokat is ki tudják tisztítani. Ezenkívül háztartáshoz kapcsolódó programokkal is rendelkeznek a munkaruházat tökéletes tisztításához.
 

Mosószalonok számára tervezett mosógépek

Ezek a mosógépek megfelelnek a mosószalonok igényeinek, pl. a különösen rövid futásidőkkel működő robusztus ipari technikával, egyszerű kezelésükkel, valamint érmebedobó berendezésekhez való csatlakoztatási lehetőségükkel.
 

Lakásokba és lakóotthonokba tervezett mosógépek

Ezek a mosógépek megfelelnek a lakásokban és lakóotthonokban felmerülő igényeknek, pl. a különösen rövid futásidőkkel működő robusztus ipari technikával. A készülékek háztartáshoz kapcsolódó programokkal rendelkeznek, egyszerűen kezelhetők és alkalmasak érmebedobó berendezéssel való üzemeltetésre.
 

Textiltisztításra tervezett mosógépek

Ezek a mosógépek megfelelnek a textiltisztítás követelményeinek. brVezérlési típusuktól függően a mosógépek speciális programokkal is rendelkeznek az ágynemű tisztításához, valamint WetCare rendszerrel a különösen érzékeny textíliák (ingek, öltönyök stb.) ápolásához.
 

Mosodák és mángorlók számára tervezett mosógépek

Ezek a mosógépek megfelelnek a mosodákban és a mángorlókban felmerülő igényeknek. brVezérlési típustól függően a mosógépek számos különböző programmal rendelkeznek a textíliák minden fajtájához, melyek a mosodában előfordulhatnak.
 

Kisipari felhasználásra tervezett mosógépek

Ezek a mosógépek megfelelnek a kisipari alkalmazás követelményeinek. brVezérlési típustól függően a mosógépek speciális programokkal is rendelkeznek a legkülönfélébb textíliák tisztításához és ápolásához, valamint a makacs szennyeződések, pl. a liszt, zsír vagy olaj eltávolításához.
 

Mosógépek a tűzoltóság és a mentőszolgálat számára

Ezek a mosógépek megfelelnek a tűzoltóságok és mentőszolgálatok igényeinek; speciális programjaikkal pl. a légzőmaszkok, a bevetéseknél használt védőruhák vagy a vegyvédelmi védőöltözékek optimális tisztítására is alkalmasak. Szükség esetén termikus és kemo-termikus fertőtlenítő programok is rendelkezésre állnak.
 

Méntelepek és istállók számára készült mosógépek

Ezek a mosógépek megfelelnek a lovardáknál felmerülő igényeknek; speciális programjaikkal a lópokrócok, nyeregalátétek és gyapjútakarók tökéletes tisztítására is alkalmasak.
 

Mosógépek egyetemek, iskolák és óvodák számára

Ezek a mosógépek megfelelnek az egyetemek, iskolák és óvodák igényeinek; a sokféle, háztartáshoz kapcsolódó gyors programjukkal a legkülönbözőbb igényeket is kielégítik. brVezérlési típusuktól függően a mosogatógépek különleges programokkal rendelkeznek a textíliák higiénikus kezelésére.
 

Mosógépek kórházak számára

Ezek a mosógépek megfelelnek a kórházak követelményeinek. brVezérlési típusuktól függően a mosogatógépek különlegesen meghatározott fertőtlenítési programokkal rendelkeznek a termikus és kemotermikus fertőtlenítés terén a berlini Robert Koch Intézet felsorolása szerint – a megkövetelt higiénébiztonság alapjaként.
 

Mosógépek tengerhajózási használatra

Ezek a mosógépek megfelelnek a tengerhajózás követelményeinek. A készülékek különösen masszívak és rendkívül szennyezett ruhákhoz való programokkal is rendelkeznek.
 

Mosógépek hajók számára

Ezek a mosógépek megfelelnek a hajózási követelményeknek. A készülékek különösen masszívak és megbízható működésűek. Ezen kívül sokféle programjuk révén a legkülönbözőbb elvárásoknak képesek megfelelni.
 

Mosógépek gyorséttermek számára

Ezek a mosógépek megfelelnek a gyorséttermek által támasztott igényeknek: többek között rendkívül egyszerűen kezelhetők, rövid ideig működnek és cégspecifikus programokat biztosítanak.
 

Mosógépek kempingek számára

Ezek a mosógépek megfelelnek a kempingekben való alkalmazás követelményeinek. A készülékek számos háztartáshoz kapcsolódó programmal rendelkeznek, egyszerűen kezelhetők és alkalmasak érmebedobó berendezéssel való üzemeltetésre.
 

Mosógépek sportegyesületek számára

Ezek a mosógépek megfelelnek a sportegyesületekben való alkalmazás követelményeinek. brVezérlési típusuktól függően a cipők és protektorok mosására és ápolására szolgáló speciális programokkal is rendelkeznek a mosógépek.
 

Mosógépek kozmetikai, wellness és fitnesz célokra

Ezek a mosógépek megfelelnek a kozmetika, wellness és fitnesz területén való alkalmazás igényeinek, pl. uszodákban és szaunákban. brVezérlési típusuktól függően a frottírok előkészítésére szolgáló speciális programokkal is rendelkeznek a mosógépek.
 

Háztartások számára tervezett mosógépek

Ezek a mosógépek kiválóan megfelelnek egy igényes háztartás követelményeinek. A profi technikát és a háztartásban használatos programokat rövid lefutási időkkel egyesítik.
 

Mosógépek orvosi és fogorvosi rendelők számára

Ezek a mosógépek megfelelnek az orvosi és fogorvos praxis követelményeinek. A készülékek speciális mosási programokkal rendelkeznek a köpenyek, törölközők, alátétek stb. higiéné szempontjából megbízható kezelésére.
 

Mosógépek a petrolkémiai ipar számára

Ezek a mosógépek különösen jól igazodnak a petrolkémiai ipar igényeihez, például az erősen szennyezett ruházatokhoz való speciális programokkal.
 

Mosógépek az élelmiszeripar számára

Ezek a mosógépek különösen jól megfelelnek az élelmiszeripar igényeinek, az ott használatos textíliák előkészítésére – a fedőterítőktől a kemencékhez használt kesztyűkön át egészen a munkaruházatig. A szükséges higiéniáról a fertőtlenítő programok gondoskodnak.
 

Mosógépek szabadidőparkokhoz/üdülőlétesítményekhez

Ezek a mosógépek különösen jól megfelelnek a szabadidőparkok és üdülőlétesítmények igényeinek, pl. a különösen rövid futásidőkkel működő robusztus ipari technikával, az egyszerű kezelésükkel, valamint érmebedobó berendezésekhez való csatlakoztatási lehetőségükkel.
 

Mosógépek szociális és közintézmények számára

Ezek a mosógépek kiválóan megfelelnek a szociális és közintézmények követelményeinek. A profi technikát és a háztartásban használatos programokat rövid lefutási időkkel egyesítik.brEmellett egyszerűen kezelhetők és igény esetén érmebedobó berendezésekhez is csatlakoztathatók.
 Töltetmennyiség / Dobtérfogat
 Vízelvezetés
 

Akadálymentes vízelvezetés

A profi lefolyószelep még durva szennyeződéseknél is zavartalan elfolyást biztosít.
 

Ürítőszivattyú

A beépített ürítőszivattyú akár 1 méteres magasságig lehetővé teszi a mosóvíz egyszerű leürítését.
 Fűtési mód
 

Gáz fűtési mód

A gázzal való fűtés környezetvédelmi és gazdasági szempontból is rendkívül előnyös.
 

Fűtési mód: közvetlen gőz

Az akár 4 bar nyomású gőz felhasználható közvetlen fűtéshez. Ennek során a mosóvíz felmelegítésre kerül, ehhez gőz kerül közvetlenül a lúgtartályba.
 

Fűtési mód: közvetett gőz

Az akár 10 bar nyomású gőz felhasználható közvetlen fűtéshez. Ennek során gőz kerül a fűtőelemekbe, melyek felmelegítik a lúgot.
 

Kettős fűtés

A kettős fűtés lehetővé teszi, hogy a felhasználó szükség és elérhetőség szerint rugalmasan válasszon a gőz (közvetlen) és elektromos fűtési módok között.
 

Külső energiaforrások

A mosógép külső forrásból kapja a forró vizet. Az energiaköltségek így a minimálisra csökkenthetők.
 

Gőz és forró víz fűtési módok

Gépek hatékony fűtése gőzzel vagy forró vízzel.
 Vízcsatlakozás
 

Hatékony melegvíz-csatlakozás

A melegvízellátásra való csatlakozással minimális erőfeszítéssel sok energia és idő takarítható meg.
 Kialakítás
 

Mosógép-szárítógép torony

Nagy teljesítmény kis helyen: A mosó-szárító torony felállításához kevesebb, mint 0,5 nm terület szükséges.
 

Mosógép-szárítógép torony

Nagy teljesítmény kis helyen: A mosó-szárító torony felállításához kevesebb, mint 1 nm terület szükséges.
 

Mosógépek szennyes és tiszta oldallal

Ezek a nagy teljesítményű elválasztható falú berendezések lehetővé teszik a tiszta és a szennyes oldal szigorú elválasztását. Ezzel biztosíthatók a legmagasabb szintű higiénia előfeltételei fertőző vagy fertőzésgyanús textíliák esetén idősotthonokban, kórházakban és kereskedelmi mosodákban, ahol potenciálisan fertőzött textíliák is előfordulhatnak.
 Előlap színe
 Komfort és felszereltség
 

Textilkímélő dob

A Miele textilkímélő dob méhsejtstruktúrájának köszönhetően lágy vízrétegen siklanak a ruhák.
 

Szabadalmaztatott textilkímélő dob 2.0

Opt. textilápolás és -tisztítás a bordázattal ellátott szabadalmaztatott kímélő dobbal a hatékony átnedvesítésért.
 

Textilkímélő dob lyukacsos hátfallal

Még gyorsabban a tökéletes mosási eredményekért a gyorsabb átnedvesítéssel.
 

Precíz mennyiségi automatika

Automatikusan a töltetmennyiséghez igazított víz- és energiafogyasztás.
 

Mennyiségi automatika plusz

Nagy erőforrás- és időmegtakarítási potenciál a paraméterek töltetmennyiséghez igazítása révén.
 

Programozható vezérlés

Teljesen igény szerint: A programozható vezérlés tökéletes alkalmazkodást tesz lehetővé az egyedi igényekhez.
 

A Profitronic M vezérlés

A Profitronic M vezérlés esetében alapvetően már nagy számú előre definiált program áll rendelkezésre. Ennek a vezérlésnek az a különleges előnye, hogy az összes programparaméter egyedileg beállítható. Így megvalósítható a textília tisztítására vonatkozó összes követelmény. Ezen kívül a felhasználó a kijelzőről tájékozódhat a kiválasztott programról, valamint a program részleteiről, pl. a hőmérsékletről vagy a lefutási időről.
 

Hatékony folyékonymosószer-adagolás

A kényelmes és gazdaságos mosószer-adagoláshoz géptípustól függően akár 12 közeghez érhetők el csatlakozási lehetőségek.
 

Érmebedobó rendszer csatlakoztatása

Az önkiszolgáló üzemben való optimális alkalmazást az érmebedobó rendszerek csatlakoztatása teszi lehetővé.
 

Felhasználóvezetés különböző nyelveken

Megakadályozza a kezelési hibákat: Minden útmutatás és lefutás különböző nyelveken jeleníthető meg.
 

Automatikus mérlegrendszer

Csökkentett töltés esetén a víz-, áram- és mosószer-fogyasztás megfelelően hozzáigazításra kerül.
 

Hátralévő idő kijelzése

A program indítása után a hátralévő idő idő a kijelzőn kerül megjelenítésre.
 

Dobvilágítás

A tökéletesen megvilágított kímélő dobban kipakoláskor nem marad többé ruhadarab.
 

Elővasalás

Az „Elővasalás“ funkciónak köszönhetően a vasalási költségek csökkennek.
 Interfész
 

LAN-interfész

A LAN-interfész LAN-csatlakozókábelen keresztüli biztonságos adatátvitelt biztosít a helyi hálózaton.
 

RS 232 soros interfész

A soros interfész biztosítja a kommunikációt a műszaki végeszközökkel az adatcseréhez.
 

USB-interfész

Az USB-interfész univerzális és egyszerű megoldás a többi eszközzel való kommunikációhoz.
 

WiFiConn@ct

WiFiConn@ct: csatlakozzon egyszerűen okostelefonnal/tablettel & App-on * és kérdezze le a készülékek állapotát.
A mobil app külön kapható – az elérhetőség országonként/régiónként változó.
 

Jövőbiztos hálózatba kapcsolás LAN/Wi-Fi-n

Átfogó információk a nagy teljesítményű hálózati kapcsolatnak köszönhetően.
 

WLAN-interfész

Az WLAN-interfész biztosítja a vezeték nélküli kommunikációt a helyi hálózatban.
 Sorozat 
Minden szűrő visszaállítása
Hasznos linkek
0Eredmények:    ehhez  
Rendezés:
PW 5105 Vario [EL LP] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 5105 Vario [EL LP]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 53 min minimális futásidővel és ürítőszivattyúval.

PWM 907 [EL DP] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 907 [EL DP]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 7 kg49 min alatt.

PW 6080 Vario [EL LP] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6080 Vario [EL LP]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 53 min minimális futásidővel és ürítőszivattyúval.

PWM 908 [EL DV] Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 908 [EL DV]Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 8 kg49 min alatt.

PWM 507 [EL DP] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 507 [EL DP]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 7 kg49 min alatt.

PWM 908 [EL DP MAR 2 NAC 400V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 908 [EL DP MAR 2 NAC 400V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 8 kg.

PWM 906 [EL DP MAR 2N AC 400V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 906 [EL DP MAR 2N AC 400V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 6 kg.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 53 min perces minimális futásidővel és lefolyószeleppel.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 53 min minimális futásidővel és ürítőszivattyúval.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 53 min minimális futásidővel és ürítőszivattyúval.

PW 6321 [D dir.] Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)
PW 6321 [D dir.]Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)

szabadon programozható vezérléssel a magas fokú rugalmasságért.

PW 6321 [D ind.] Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetett)
PW 6321 [D ind.]Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetett)

szabadon programozható vezérléssel a magas fokú rugalmasságért.

PW 6241 [D ind. SOM MF] Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetett)
PW 6241 [D ind. SOM MF]Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetett)

PW 6241 [EL SOM WEK MF] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6241 [EL SOM WEK MF]Mosógép, elektromos fűtésű

speciálisan tengeri alkalmazásra, mosószeröblítő fiók, folyékonyszer-adagoló.

PW 6241 [EL SOM WEK MF] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6241 [EL SOM WEK MF]Mosógép, elektromos fűtésű

speciálisan tengeri alkalmazásra, mosószeröblítő fiók, folyékonyszer-adagoló.

PW 6321 [D ind. SOM MF] Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetett)
PW 6321 [D ind. SOM MF]Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetett)

PW 6321 [EL SOM WEK MF] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6321 [EL SOM WEK MF]Mosógép, elektromos fűtésű

speciálisan tengeri alkalmazásra, mosószeröblítő fiók, folyékonyszer-adagoló.

PW 6321 [EL SOM WEK MF] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6321 [EL SOM WEK MF]Mosógép, elektromos fűtésű

speciálisan tengeri alkalmazásra, mosószeröblítő fiók, folyékonyszer-adagoló.

PWM 514 [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro mosószer-adagoló fiókkal. 

PWM 912 [SD DV DD] Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)
PWM 912 [SD DV DD]Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 520 [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro mosószer-adagoló fiókkal. 

PWM 920 [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 920 [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 920 [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 920 [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 916 [EL DV DD WP] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 916 [EL DV DD WP]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiókkal, mérleglábazattal, M Touch Pro Plus – szabadon prog. 

PWM 916 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 916 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 912 [EL DV DD WP] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 912 [EL DV DD WP]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiókkal, mérleglábazattal, M Touch Pro Plus – szabadon prog. 

PWM 912 [EL DV WP] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 912 [EL DV WP]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mérleglábazattal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható. 

PWM 920 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 920 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PW 6241 [RH] Mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel
PW 6241 [RH]Mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel

és szabadon programozható vezérléssel a maximális rugalmasságért.

PWM 916 [EL DV WP] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 916 [EL DV WP]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mérleglábazattal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható. 

PWM 514 [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro fiókkal. 

PWM 514 Mop Star [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 Mop Star [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro mosószer-adagoló fiókkal, létesítménygazdálkodáshoz. 

PWM 920 [EL DV DD ST] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 920 [EL DV DD ST]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiók, mosóvízcsap, M Touch Pro Plus – szabadon programozható. 

PWM 520 Mop Star [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 Mop Star [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro fiókkal, kimondottan létesítménygazdálkodáshoz. 

PWM 507 [EL DV] Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 507 [EL DV]Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 7 kg49 min alatt.

PWM 507 [EL DV] Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 507 [EL DV]Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 7 kg49 min alatt.

PWM 508 Mop Star 80 [EL DV] Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 508 Mop Star 80 [EL DV]Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

kifejezetten a létesítménykezelési követelményekhez. Töltési súly 8 kg.

PWM 907 [EL DP] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 907 [EL DP]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 7 kg49 min alatt.

PWM 908 [EL DP] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 908 [EL DP]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 8 kg49 min alatt.

PWM 908 [EL DV] Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 908 [EL DV]Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 8 kg49 min alatt.

PWM 908 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 908 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 8 kg.

PWM 908 [EL DP MAR 3 AC 230V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 908 [EL DP MAR 3 AC 230V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 8 kg.

PW 5105 Vario [EL LP MAR] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 5105 Vario [EL LP MAR]Mosógép, elektromos fűtésű

speciális feszültség tengerhajózási alkalmazáshoz, ürítőszivattyús kivitelben.

PWM 906 [EL DP MAR 3 AC 230V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 906 [EL DP MAR 3 AC 230V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 6 kg.

PWM 906 [EL DP MAR 3 AC 230V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 906 [EL DP MAR 3 AC 230V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 6 kg.

PWM 506 Mop Star 60 [EL DV] Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 506 Mop Star 60 [EL DV]Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

kifejezetten a létesítménykezelési követelményekhez. Töltési súly 6 kg.

PWM 506 Mop Star 60 [EL DV] Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 506 Mop Star 60 [EL DV]Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

kifejezetten a létesítménykezelési követelményekhez. Töltési súly 6 kg.

PWM 908 [EL DP MAR 2 AC 208-240V 60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 908 [EL DP MAR 2 AC 208-240V 60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 8 kg.

PWM 906 [EL DP MAR 2 AC 208-240V 60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 906 [EL DP MAR 2 AC 208-240V 60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 6 kg.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 53 min perces minimális futásidővel és lefolyószeleppel.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 53 min minimális futásidővel és ürítőszivattyúval.

PW 6241 [D ind.] Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetett)
PW 6241 [D ind.]Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetett)

szabadon programozható vezérléssel a magas fokú rugalmasságért.

PW 6241 [EL MF] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6241 [EL MF]Mosógép, elektromos fűtésű

folyékonyszer-adagoló modullal és szabadon programozható vezérléssel.

PW 5082 XL [EL DV 3N AC 400V 50Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 5082 XL [EL DV 3N AC 400V 50Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 54 min perces minimális futásidővel és lefolyószeleppel.

PWM 507 [EL DP MAR 1N AC 230 V 60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 507 [EL DP MAR 1N AC 230 V 60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 7 kg.

PWM 508 Mop Star 80 [EL DP] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 508 Mop Star 80 [EL DP]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

kifejezetten a létesítménykezelési követelményekhez. Töltési súly 8 kg.

PW 6321 [EL SOM WEK MF] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6321 [EL SOM WEK MF]Mosógép, elektromos fűtésű

speciálisan tengeri alkalmazásra, mosószeröblítő fiók, folyékonyszer-adagoló.

PW 6321 [EL SOM WEK MF] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6321 [EL SOM WEK MF]Mosógép, elektromos fűtésű

speciálisan tengeri alkalmazásra, mosószeröblítő fiók, folyékonyszer-adagoló.

PWM 912 [RH DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel 
PWM 912 [RH DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel 

és mosószer-adagoló fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható.

PWM 920 [EL DV DD HS] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 920 [EL DV DD HS]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiók, M Touch Pro Plus, szabadon programozható, durva szenny.

PWM 912 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 912 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 916 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 916 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 916 [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 916 [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 912 [EL DV DD HS] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 912 [EL DV DD HS]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiók, M Touch Pro Plus, szabadon programozható, durva szenny.

PW 6321 [RH] Mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel
PW 6321 [RH]Mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel

és szabadon programozható vezérléssel a maximális rugalmasságért.

PWM 514 [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro fiókkal. 

PWM 916 [SI DV DD] Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetett)
PWM 916 [SI DV DD]Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetett)

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 514 Mop Star [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 Mop Star [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro mosószer-adagoló fiókkal, létesítménygazdálkodáshoz. 

PWM 920 [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 920 [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 514 Mop Star [EL DV HS] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 Mop Star [EL DV HS]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro-val, durva szennyeződésekhez (létesítményüzemeltetés). 

PWM 520 [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro fiókkal. 

PWM 920 [EL DV WP] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 920 [EL DV WP]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mérleglábazattal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható. 

PWM 920 [SD DV DD ST] Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)
PWM 920 [SD DV DD ST]Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)

mosószer-adagoló fiók, mosóvízcsap, M Touch Pro Plus – szabadon programozható. 

PWM 520 Mop Star [EL DV DD HS] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 Mop Star [EL DV DD HS]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiókkal (M Touch Pro) durva szenny.-ekhez (létesítménygazd.). 

PW 6163 [EL WEK] Higiénikus mosógép, elektromos fűtésű
PW 6163 [EL WEK]Higiénikus mosógép, elektromos fűtésű

elválasztófalas kivitelben idős- és ápolóotthonok, valamint kórházak részére.

PWM 520 Self-Service [EH DV] Ipari mosógép, külső fűtésű
PWM 520 Self-Service [EH DV]Ipari mosógép, külső fűtésű

M Touch Pro fiókkal, kifejezetten önkiszolgáló környezethez. 

PWM 912 [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 912 [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus fiókkal – szabadon programozható. 

PW 6323 [EL WEK] Higiénikus mosógép, elektromos fűtésű
PW 6323 [EL WEK]Higiénikus mosógép, elektromos fűtésű

elválasztófalas kivitelben idős- és ápolóotthonok, valamint kórházak részére.

PW 5105 Vario [EL AV] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 5105 Vario [EL AV]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 53 min perces minimális futásidővel és lefolyószeleppel.

PWM 508 Mop Star 80 [EL DV] Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 508 Mop Star 80 [EL DV]Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

kifejezetten a létesítménykezelési követelményekhez. Töltési súly 8 kg.

PWM 908 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 908 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 8 kg.

PWM 906 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 906 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 6 kg.

PWM 908 [EL DP MAR 3 AC 230V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 908 [EL DP MAR 3 AC 230V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 8 kg.

PWM 507 [EL DP] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 507 [EL DP]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 7 kg49 min alatt.

PWM 906 [EL DP MAR 2N AC 400V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 906 [EL DP MAR 2N AC 400V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 6 kg.

PW 6080 Vario XL [EL LP SOM 3 AC 440V 60Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6080 Vario XL [EL LP SOM 3 AC 440V 60Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

speciális feszültség tengerhajózási alkalmazáshoz, ürítőszivattyús kivitelben.

PW 6241 [EL] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6241 [EL]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon programozható vezérléssel a magas fokú rugalmasságért.

PW 6321 [EL] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6321 [EL]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon programozható vezérléssel a magas fokú rugalmasságért.

PW 6321 [EL MF] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6321 [EL MF]Mosógép, elektromos fűtésű

folyékonyszer-adagoló modullal és szabadon programozható vezérléssel.

PW 6241 [D dir.] Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)
PW 6241 [D dir.]Elöltöltős mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)

szabadon programozható vezérléssel a magas fokú rugalmasságért.

PW 6241 [EL SOM WEK MF] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6241 [EL SOM WEK MF]Mosógép, elektromos fűtésű

speciálisan tengeri alkalmazásra, mosószeröblítő fiók, folyékonyszer-adagoló.

PW 6241 [EL SOM WEK MF] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6241 [EL SOM WEK MF]Mosógép, elektromos fűtésű

speciálisan tengeri alkalmazásra, mosószeröblítő fiók, folyékonyszer-adagoló.

PWM 912 [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 912 [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 912 [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 912 [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 514 [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro mosószer-adagoló fiókkal. 

PWM 514 Self-Service [EH DV] Ipari mosógép, külső fűtésű
PWM 514 Self-Service [EH DV]Ipari mosógép, külső fűtésű

M Touch Pro fiókkal, kifejezetten önkiszolgáló környezethez. 

PWM 916 [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 916 [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 520 [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro mosószer-adagoló fiókkal. 

PWM 514 [RH DV DD) Ipari mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel 
PWM 514 [RH DV DD)Ipari mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel 

és mosószer-adagoló fiókkal, M Touch Pro.

PWM 912 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 912 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 912 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 912 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 912 [EL DV DD ST] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 912 [EL DV DD ST]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiók, mosóvízcsap, M Touch Pro Plus – szabadon programozható. 

PWM 916 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 916 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 920 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 920 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 920 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 920 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 916 [EL DV DD HS] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 916 [EL DV DD HS]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiók, M Touch Pro Plus, szabadon programozható, durva szenny.

PWM 514 Mop Star [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 Mop Star [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro fiókkal, kimondottan létesítménygazdálkodáshoz. 

PWM 514 Mop Star [EL DV DD HS] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 Mop Star [EL DV DD HS]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiókkal (M Touch Pro) durva szenny.-ekhez (létesítménygazd.). 

PWM 920 [EL DV HS] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 920 [EL DV HS]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus fiókkal – szabadon programozható, durva szennyeződésekhez. 

PWM 520 [RH DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel 
PWM 520 [RH DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel 

és mosószer-adagoló fiókkal, M Touch Pro.

PWM 920 [SD DV DD] Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)
PWM 920 [SD DV DD]Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 920 [SI DV DD] Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetett)
PWM 920 [SI DV DD]Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetett)

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 520 Self-Service [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 Self-Service [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro fiókkal, kifejezetten önkiszolgáló környezethez. 

PWM 907 [EL DV] Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 907 [EL DV]Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 7 kg49 min alatt.

PWM 907 [EL DV] Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 907 [EL DV]Profi mosógép, Kis Óriás, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 7 kg49 min alatt.

PWM 908 [EL DP] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 908 [EL DP]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

és célcsoport-specifikus programok. Teljesítmény 8 kg49 min alatt.

PWM 906 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 906 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 6 kg.

PWM 908 [EL DP MAR 2 NAC 400V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 908 [EL DP MAR 2 NAC 400V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 8 kg.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 53 min perces minimális futásidővel és lefolyószeleppel.

PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV 3N  AC 400V 50Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

kimondottan az épületkezelés igényeire hangolva.

PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV 3N  AC 400V 50Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

kimondottan az épületkezelés igényeire hangolva.

PW 5082 XL [EL DP 3N AC 400V 50Hz] Mosógép, elektromos fűtésű
PW 5082 XL [EL DP 3N AC 400V 50Hz]Mosógép, elektromos fűtésű

szabadon lengő erőforrással, 54 min minimális futásidővel és ürítőszivattyúval.

PWM 507 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 507 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

A Lloyd's Register jóváhagyásával, töltősúly: 7 kg.

PWM 506 Mop Star 60 [EL DP] Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval
PWM 506 Mop Star 60 [EL DP]Profi mosógép, kis óriás, elektromos fűtésű, elvezető szivattyúval

kifejezetten a létesítménykezelési követelményekhez. Töltési súly 6 kg.

PWM 916 [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 916 [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 920 [RH DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel 
PWM 920 [RH DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel 

és mosószer-adagoló fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható.

PWM 912 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 912 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 916 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 916 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 912 [SD DV DD ST] Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)
PWM 912 [SD DV DD ST]Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)

mosószer-adagoló fiók, mosóvízcsap, M Touch Pro Plus – szabadon programozható. 

PWM 912 [SI DV DD] Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetett)
PWM 912 [SI DV DD]Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetett)

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 916 [EL DV DD ST] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 916 [EL DV DD ST]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiók, mosóvízcsap, M Touch Pro Plus – szabadon programozható. 

PWM 920 [EL DV DD SOM] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel
PWM 920 [EL DV DD SOM]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, leeresztőszeleppel

és fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható, tengeri alk. 

PWM 916 [EL DV HS] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 916 [EL DV HS]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro Plus fiókkal – szabadon programozható, durva szennyeződésekhez. 

PWM 916 [RH DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel 
PWM 916 [RH DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű, csökkentett fűtőteljesítménnyel 

és mosószer-adagoló fiókkal, M Touch Pro Plus – szabadon programozható.

PWM 916 [SD DV DD] Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)
PWM 916 [SD DV DD]Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)

M Touch Pro Plus mosószer-adagoló fiókkal – szabadon programozható. 

PWM 514 Mop Star [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 Mop Star [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro fiókkal, kimondottan létesítménygazdálkodáshoz. 

PWM 916 [SD DV DD ST] Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)
PWM 916 [SD DV DD ST]Ipari mosógép, gőzfűtésű (közvetlen)

mosószer-adagoló fiók, mosóvízcsap, M Touch Pro Plus – szabadon programozható. 

PWM 514 Self-Service [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 514 Self-Service [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro fiókkal, kifejezetten önkiszolgáló környezethez. 

PWM 920 [EL DV DD WP] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 920 [EL DV DD WP]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

mosószer-adagoló fiókkal, mérleglábazattal, M Touch Pro Plus – szabadon prog. 

PWM 520 Mop Star [EL DV] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 Mop Star [EL DV]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro fiókkal, kimondottan létesítménygazdálkodáshoz. 

PWM 520 Mop Star [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 Mop Star [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro mosószer-adagoló fiókkal, létesítménygazdálkodáshoz. 

PWM 520 Mop Star [EL DV DD] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 Mop Star [EL DV DD]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro mosószer-adagoló fiókkal, létesítménygazdálkodáshoz. 

PWM 520 Mop Star [EL DV HS] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 Mop Star [EL DV HS]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro-val, durva szennyeződésekhez (létesítményüzemeltetés). 

PWM 520 Mop Star [EL DV HS] Ipari mosógép, elektromos fűtésű 
PWM 520 Mop Star [EL DV HS]Ipari mosógép, elektromos fűtésű 

M Touch Pro-val, durva szennyeződésekhez (létesítményüzemeltetés). 

PW 6163 [EL WEK MF UG] Higiénikus mosógép lábazattal, elektromos fűtésű
PW 6163 [EL WEK MF UG]Higiénikus mosógép lábazattal, elektromos fűtésű

elválasztófalas kivitelben idős- és ápolóotthonok, valamint kórházak részére.

*Ajánlott fogyasztói ár – minden ár áfával együtt
**minden ár áfával együtt, plusz szállítási költségek
A felszereltség modellfüggő, az ábra/ábrák példaként, magyarázatként szolgál/nak