Szállodák, panziók, B & B-k

Megoldásaink Szállodák, panziók, B & B-k területen

A tökéletes fellépés

Mindig csillogóan tiszta edények

Mosás, szárítás, vasalás – az optimális tisztítás és tökéletes utolsó simítások ugyanúgy döntő feltételei az ápolt szállodai és panziókban biztosított vendéglátásnak, mint a ragyogóan tiszta edények és csillogó poharak. Professzionális szolgáltatások az elégedett vendégekért: a szállodákban a jó érzést a kifogástalan tisztaságú ágynemű és a kellemesen puha tisztálkodó- és wellness-részlegeken használatos törölközők is elősegítik. Mindez magas követelményeket állít a textíliák ápolásával szemben, amelyeket egy saját mosoda optimálisan ki tud elégíteni. A csillogó tekintetekről a Miele mosogatógépei gondoskodnak, mind a 3 fogásos elegáns menü elfogyasztása alatt, mind pedig egy pohár bor mellett a bárban. A minden típusú használatnak megfelelő tisztítókapacitás, valamint a megfelelő tisztítószer garantálják a gazdaságosságot. A mind a kisebb, mind a nagyobb aktuális igényekre szabott professzionális Miele mosó- és mosogatógépek jelentik a gazdaságos megoldást az előrelátó vendéglátósok számára.

További információk erről: "A tökéletes fellépés"

Referenciák

A Brandenburgi Kapu legendája

Az Adlon a legjobb minőséget kínálja a szolgáltatások terén. Az enteriőr és a külső terek kialakítása és dekorációja ennek során ugyanannyira magától értetődő, mint a professzionális 24 órás szobaszervíz és az igény szerint szolgálatot teljesítő privát asszisztencia. A szálloda kulináris világa művészi alkotásokat kínál, az igényes reggelitől kezdve a saját készítésű pékárukon át a Lorenz Adlon étteremben felszolgált gourmet kompozíciókig.

További információk erről: "A Brandenburgi Kapu legendája"

A déli nap élvezete

Wellness misztikus hangulatban: Saint-Tropez lakosai nem sokkal ezelőtt még meg voltak győződve arról, hogy ezen a helyen szellemek kísértenek. Az utolsó tulajdonos halálát követően a közeli erdőn keresztülvezető vasútvonal üzemeltetése megszűnt, mely véget vetett az egykori luxusnak a kis kastélyban, amely magányosan állt a faluhoz közeli domb tetején.

További információk erről: "A déli nap élvezete"

Lélegzetelállító díszlet

Saját szabadidős környezet: a személyes kiszolgálás kellemes érzést az Ebner's Waldhof-ban tartalmas programokkal együtt élhetjük meg. Palettájukon csaknem minden szabadidős tevékenység megtalálható: saját golfpálya golfiskolával, strand, napozópark és napozóteraszok, attraktív gyógyfürdő wellness- szépség- és egészségterápiás foglalkozásokkal.

További információk erről: "Lélegzetelállító díszlet"