Termékek

Mosogatástechnika

A Miele Professional az egyetlen olyan cég, amelynek kétféle mosogatástechnikát kínáló ipari mosogatógépek találhatók meg a termékválasztékában. Frissvizes öblítőrendszerrel és öblítőtartállyal felszerelt mosogatógépek, illetve kalapos rendszerű ipari mosogatógépek érhetők el a kínálatban.

A frissvizes öblítőrendszerrel felszerelt ipari mosogatógépek kiemelkedő tisztítási minőséget és higiéniát biztosítanak. A pohár mosogatógépek frissvizes öblítőrendszere kicseréli a vizet az egyes programszakaszok között, és ezáltal a teljes üzemidő alatt folyamatosan biztosítja a kiváló tisztítási minőséget.

Nagy teljesítményének és a rövid programidőnek köszönhetően hatékony megoldást kínálnak minden mosogatókonyha számára. A pohár- és edénymosogató gépek ideális választást kínálnak a szállodák és vendéglátóhelyek, valamint egyesületek és iskolák számára. Az ipari mosogatógépek nagyfokú tisztítási higiéniát biztosítanak, így megbízhatóan alkalmazhatók a kórházakban, idősotthonokban és óvodákban poharak, evőeszközök és edények tisztítására.

Maximális higiéniai biztonságra van szükség minden olyan intézményben, ahol kiskorúakkal, idősekkel, terhes nőkkel és gyenge immunrendszerű emberekkel foglalkoznak. A Miele magas tisztítási hőmérsékleten működő HYGIENE modelljei értékes elemeit képezik a szisztematikus fertőzésmegelőzésnek.

A Miele Professional kínálatában nem csak frissvizes öblítőrendszerrel felszerelt gépek vannak, hanem tartályos mosogatógépek is. A tartályos mosogatógépek azonban nem csupán az első osztályú tisztítás miatt meggyőzőek. A rövid programidőnek, a takarékos erőforrás-felhasználásnak és a kíméletes tisztításnak köszönhetően megbízható eszközök a gasztronómiában, a szállodaiparban és a közösségi ellátásban.

A tartályos mosogatórendszer jól helytáll mindazokon a felhasználási területeken, ahol nagy mennyiséget rövid idő alatt kell elmosogatni. A Miele Professional új mosogatógép-generációja jelentős mértékben növelte ennek a terméktípusnak a teljesítményét.

Az új ipari mosogatógépek megfelelő kapacitás biztosítanak minden felhasználási helyen, legyen szó a keskeny pohármosogató gépről, a klasszikus 60 cm-es modellről vagy a nagy edényeket befogadni képes mély mosogatótérrel rendelkező kivitelről. A speciális programokkal mindenfajta edény és szennyezettség letisztítható, a sokféle kosárkialakításnak köszönhetően pedig bármilyen edény vagy eszköz gondosan előkészíthető.

A Miele termékkínálatában kalapos rendszerű mosogatógépek is vannak. Ezek a gépek minden esetben eleget tesznek azoknak a szigorú követelményeknek, amelyeket az éttermek, szállodák és kisebb közösségi ellátási intézmények támasztanak a hatékony edénytisztítással szemben. Különösen gazdaságos és erőforrás-hatékony megoldást kínál a Miele PG 8172 Eco mosogatógép, amely hővisszanyerő rendszerrel van felszerelve. Tökéletes tisztítás, rendkívüli gyorsaság és tartós terhelhetőség – ezek azok a tulajdonságok, amelyekkel egy mosogatógép elnyerheti méltó helyét a professzionális konyhákban.

MosogatógépekMosogatógép tartozékok

Mosodatechnika

Legyen szó a wellnessben használt frottírtörölközőkről és fürdőköpenyekről, szállodai paplanról, érzékeny felsőruházatról vagy a gondozási-ápolási intézményekben felgyülemlett nagymennyiségű szennyesről, a Miele Professional nagyteljesítményű mosógépei 5,5 és 32 kg között terhelhetők, a gondosan összehangolt standard és speciális programok pedig tökéletes tisztítást biztosítanak.

A Miele mosógépeinek rövid programideje, nagy kezelési komfortja, kiemelkedő centrifugálási teljesítménye és egyedülálló erőforrás-hatékonysága új mércét állít fel a mosodai felhasználás terén. Ezeknek a tulajdonságaiknak köszönhetően a Miele Professional készülékei kedvelt gépek az éttermek és a gondozási létesítmények saját mosodáiban, illetve a nagymosodák állomáshelyein. A mosógépeket emellett az épülettakarításban, a szállodákban, óvodákban és bölcsődékben, éttermekben, a lovassportokban, a mosodákban és a tűzoltóságnál is használják.

A márciusban bevezetett mosógép-generáció két változatban, a Performance és a Performance Plus kivitelben érhető el, és 10 és 20 kg közötti terhelhetőségű mosógépeket kínál. Kisebb mennyiségekhez a Miele Professional az 5,5 kg-os terhelhetőségű Kleinen Riesen mosógépeket, valamint a 8, ill. 10 kg-os terhelhetőségű Octoplus készülékeket javasolja. A válaszfalas beépítéshez is vannak készülékek a Miele kínálatában: a két oldalon tölthető higiéniás mosógépek jól használhatók az idősotthonokban és szanatóriumokban is. Saját mosodákban használható ipari mosógépek

Az ipari mosógépek egyénileg programozható vezérlése alkalmazás technikailag bevált programokat biztosít többek között a pehelytollas és természetes szálakból készült ágyneműk, a tűzoltóruházat (bevetési és védőruházat), felmosófejek vagy lótakarók számára.

A Miele mosógépek kínálatát a hasonló kapacitású ipari szárítógépek egészítik ki. Az ipari szárítógépek fő jellemzői a szabadalmaztatott PerfectDry rendszer, az egyéni kezelőfelület, a programozható vezérlés, a különböző fűtési módok és a rövid programidő.

Emellett ipari vasalógépek és mángorlók is megtalálhatók a Miele Professional termékválasztékában.

Főleg az idősotthonok, szanatóriumok és szállodák azok, ahol a termékportfóliónk messze meghaladja a szokásos színvonalat, és kapacitásszámítási, tervezési, projektvezetési, építésvezetési, összeszerelési és karbantartási szolgáltatásokkal támogatja ezeknek az intézményeknek a munkáját.

MosógépekSzárítógépekKereskedelmi szárítószekrényekMosó-szárító tornyokIpari vasalógépekIpari gőzölős kézi vasalórendszerMosodatechnikai tartozékok

Fogorvosi technika

A Miele Professional System4Dent egy innovatív átfogó rendszert kínál a fogorvosi eszközök és műszerek biztonságos és hatékony előkészítéséhez. A többéves tapasztalatok alapján, szakértőkkel együttműködve kifejlesztett System4Dent következetesen 4 szakaszra bontja a teljes előkészítési ciklust: az eszközök és műszerek tisztítása és fertőtlenítése a hőkezeléses fertőtlenítő berendezésben, a speciális igényekre szabott vegyszerek felhasználása a fogászati eszközök és műszerek alapos és kíméletes előkészítéséhez, teljes körű folyamatdokumentáció, valamint teljes körű szolgáltatások (tanácsadás, finanszírozás, javítás és hitelesítés).
A műszerek professzionális előkészítésére szolgáló System4Dent program eleget tesz az eszközciklussal szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is. Rendszermegoldás a korszerű fogorvosi praxis számára: tökéletes előkészítés az anyagokat kímélő kezelés és kiemelkedő gazdaságosság mellett. Ez különösen a Vario TD programban mutatkozik meg, amely a DIN EN ISO 15883 szabványnak megfelelően felhasználható minden hőálló eszköz és műszer biztonságos és rendszeres előkészítéséhez. Az eljárás kíméli az eszközök és műszerek anyagát, és alkalmas a fogorvosi kézi eszközök és idomok előkészítéséhez is.

A Miele hőkezeléses fertőtlenítő berendezései mérföldkövet jelentenek a fogorvosi eszközök és műszerek hatékony és biztonságos gépi előkészítésében.

Termikus fertőtlenítő készülékekA fogorvosi technika előkészítésében használt tartozékok

Labortechnika

A Miele Professional tisztító és fertőtlenítő automatái lehetővé teszik a laborüvegek és -eszközök analitikai tisztaságú előkészítését. Különlegességük a laborüveg-fertőtlenítő automaták nagy kapacitása. A laborüveg-fertőtlenítő automaták újszerű moduláris kosárkialakítása intuitív kezelés mellett maximális rugalmasságot biztosít, hiszen a modulok különböző kombinációkban használhatók. Az előnyei azonnal érezhetők: használatával időt, helyet és költségeket takaríthatunk meg. A Miele termékválasztéka a legkülönbözőbb felhasználási területeket is képes kiszolgálni, legyen szó olajiparról vagy gyógyszeriparról.

A laborüvegek biztonságos és kíméletes tisztításához a Miele Professional teljes tartozékkészletet kínál, amely felső és alsó kosarakból, rakodókocsikból, valamint a különböző üvegtípusokhoz tartozó betétekből áll.

A laborüveg-fertőtlenítő automaták további kiegészítéseként a Miele Professional csomagja tisztítószereket is tartalmaz. Az egyes előkészítési szakaszokkal gondosan összehangolt tisztító- és semlegesítőszerek alapos, gyors, ugyanakkor az anyagot kímélő tisztítási folyamatokat tesznek lehetővé. Ezek kiválóan alkalmazható a különböző felhasználási területeken, a maradványanyagokat pedig a fertőtlenítő automata teljesen eltávolítja.

A teljes szállítási területet lefedő vevőszolgálatunktól mindenhol gyors segítséget kapnak ügyfeleink.

Főleg a nagy ipari és egyetemi laboratóriumok azok, ahol a termékportfóliónk messze meghaladja a szokásos színvonalat, és kapacitásszámítási, tervezési, projektvezetési, építésvezetési, összeszerelési és karbantartási szolgáltatásokkal támogatja ezeknek az intézményeknek a munkáját. Vevőszolgálatunk a teljes szállítási területet lefedi, így biztosított a gyors reakcióidő.

Laboratóriumi mosogatógépekNagyterű laboratóriumi mosogatógépekLabortechnikai tartozékok

Orvosi műszerek tisztítására használt berendezések

A Miele Professional tisztító és fertőtlenítő automatái újra és újra kiállják a próbát a laboratóriumok nagy igénybevételt jelentő mindennapjaiban. A Miele Professional átfogó termékprogramja munkapult alá beépíthető fertőtlenítő készülékeket kínál háziorvosok, nőgyógyászok és a füll-orr-gégészek számára. A program részét képezik még a nagy helyiségekben elhelyezhető tisztítógépek, sterilizátorok, konténer- és kocsimosó berendezések, valamint az ezeket kiegészítő tartozékok, amelyeket elsősorban klinikák és kórházak használnak. Ez a rendszermegoldás a tartósságot is biztosítja. Így például a tisztító és fertőtlenítő készülékek összekapcsolható a konténer- és kocsimosó berendezésekkel, és ezáltal a CombiECo eljárással további energiamegtakarítás érhető el.

A Miele fertőtlenítő készülékeivel meg van oldva az orvosi eszközök és műszerek biztonságos, követhető és hatékony tisztítása és fertőtlenítése. A fertőtlenítő készülékek alaposan és gyorsan dolgoznak, miközben kímélik az eszközök anyagát is. Emellett kevés karbantartást igényelnek és hosszú élettartamúak, így a befektetés hosszú távon kifizetődik. Az egész szállítási területet lefedő vevőszolgálatunk gyorsan reagál a megkeresésekre, ami biztosítja a készülékek állandó működését a mindennapokban.

A Miele sokféle tartozékot kínál, legyen szó felső és alsó kosarakról, rakodókocsikról vagy betétekről, amelyekkel a legkülönbözőbb műszerek és eszközök készíthetők elő. Képesek vagyunk kiszolgálni a legkülönbözőbb szakterületeket, legyen szó szemészetről, állatorvosi felhasználásról vagy sebészeti eszközökről. Az orvosi eszközök és műszerek biztonságos és kíméletes előkészítése tehát adott.

A rendszer másik alappillére a tisztítási eljárás dokumentálása. A Miele teljes körű és rugalmas megoldást kínál az eszközök és műszerek előkészítésének dokumentálására. A rendszer tartalmazza a Segosoft Miele Edition dokumentáció szoftvert, illetve az új DataDiary eljárást, amely első alkalommal teszi lehetővé a folyamatdokumentáció vezeték nélküli WLAN-hálózaton keresztüli kialakítását. A Miele testre szabott kommunikációs modulokat és tartozékokat kínál. Az előkészítés és annak minden releváns paratméterén dokumentálása és naplózása jelentős minőségi hozzáadott értéket képvisel.

Beszerzése pedig rendkívül egyszerű. Érdekes lízingmegoldásokkal segítjük elő a fertőtlenítő automaták megvásárlását, amelyeket mindig az adott szakterületre szabva alakítunk ki.

A Miele Professional immár több mint öt évtizede élen jár az innovációban a kórházakban és orvosi rendelőkben végzett hatékony és biztonságos gépi előkészítés terén. Főleg a központi sterilizálók és a nagy laboratóriumok azok, ahol a termékportfóliónk messze meghaladja a szokásos színvonalat, és kapacitásszámítási, tervezési, projektvezetési, építésvezetési, összeszerelési és karbantartási szolgáltatásokkal támogatja ezeknek az intézményeknek a munkáját.

Tisztító-és fertőtlenítő automatákOrvosi műszerek tisztítására használt berendezések tartozékaiSzervizajánlatokKözponti sterilizálók