Funkcionalitás és ötletesség: megérkeztek a Miele új, szabadon álló hűtő- és fagyasztókészülékei

2016. március 31. csütörtök

Funkcionalitás és ötletesség: megérkeztek a Miele új, szabadon álló hűtő- és fagyasztókészülékei

Bevásárlólista, fontos találkozók és időpontok – ezek az információk, üzenetek sok családban a hűtőszekrényre kerülnek. A Miele ebből inspirálódva legújabb, K 20 000 szabadon álló hűtő- és fagyasztókészülékeit egy praktikus, ugyanakkor stílusos megoldással kínálja: a „Blackboard edition” írható felülete az új, K 20 000 generáció legszembetűnőbb ismertetőjegyévé vált. Az innovatív és egyedi ajtókra hagyományos krétával vagy folyékony krétatollal egyszerűen felírhatjuk jegyzeteinket, melyek később könnyedén letörölhetőek.

Az új készülékekről a látható fogantyúk is eltűntek. Ehelyett az ajtónyitóval ellátott mélyedés (Click2open) garantálja a könnyű nyithatóságot, akár többször is egymás után. A Miele elsőként alkalmaz színes, érintőképernyős TFT kezelőpanelt a termékcsaládban, mely így a vállalat beépíthető készülékeinek 6000-es generációjára emlékeztet. Ugyancsak újdonságnak számítanak a fényes üvegfelületek a briliáns fehér és az obszidián fekete színek esetében. A készülékeket a letisztult vonalvezetés jellemzi, így jól illeszkednek a modern és professzionális konyhákba.

A K 20 000 termékcsalád a kényelmi funkciókat tekintve is új szintre lépett. A kis méretű csomagolással rendelkező ételek – mint például a mustáros tubus, a zöldségkrém vagy épp a joghurt – gyakran elvesznek a hűtőszekrényben vagy összezsúfolódnak az ajtó rekeszeiben. Az új készülékeknél azonban ezeket átláthatóan és biztonságos módon rendezhetjük el a „CompactCase“ fiókban, melyet bármelyik szinten elhelyezhetünk.

Rugalmas megvilágítás, hosszan tartó frissesség

Minden szabadon álló készülék energiatakarékos LED világítással rendelkezik, mely – a Miele egyedülálló megoldásaként – a készülék ajtajának nyitásakor lágyan világít. Az egyenletes, de mégsem vakító megvilágításról a FlexiLight gondoskodik, mely mindig az üvegből készült polcok elülső szélénél helyezkedik el, így fényét semmi sem takarhatja el. Az oldalsó elektromos érintkezőknek köszönhetően az üveglapokat a fényforrással együtt magasabban és alacsonyabban is elhelyezhetjük, ha nagyobb helyre van szükségünk például egy torta számára. Az új megvilágítási koncepció kiegészítéseképpen a hűtő- és fagyasztókészülékek esetében a Miele fagyasztótér-megvilágítást is alkalmaz. Ez a hűtőszekrény ajtajának aljában található, és onnan világítja meg a fagyasztótérben elhelyezkedő fiókokat.

Modelltől függően különböző frissen tartó rendszerek gondoskodnak az élelmiszerek hosszabb eltarthatóságáról és frissességéről. Az új DailyFresh funkcióval külön szabályozható a zöldségfiók páratartalma, ezáltal hosszabb ideig tárolhatjuk a zöldségeket és gyümölcsöket. A PerfectFresh és a PerfectFresh Pro rendszerrel a hőmérsékletet tudjuk csökkenteni, így a zöldségek, gyümölcsök, húsok, halak és tejtermékek sokkal hosszabb ideig eltarthatóak.

Minden K 20 000 modell eléri az A++, illetve az A+++ energiaosztályt, továbbá ár-érték arány tekintetében is kiemelkednek a szortimentből. „A magas energiahatékonyság, az elegáns megjelenés és az okos felszereltség kombinációjának köszönhetően nagy lehetőségeket látunk ezekben a készülékekben. Ide sorolható például az XL belső tér, amelybe akár sütőtepsik is behelyezhetők, a nagyon alacsony, átlagosan 38 dB zajkibocsátási értékek, a ComfortFrost termékjellemző a kevesebb jégképződésnek köszönhető ritkább leolvasztásért, és nem utolsó sorban az a fejlesztés, ami biztosítja, hogy az új generáció hálózatba is köthető legyen” – mondja Vadász Kriszta, a Miele Kft. hűtőkért felelős termékmenedzsere az új készülékek megjelenésével kapcsolatban.

A vállalatról: A Miele világszerte a prémium háztartási készülékek vezető gyártója a főzés, sütés, gőzpárolás, hűtés/fagyasztás, kávékészítés, mosogatás, mosás és padlóápolás területén. Ezt egészítik ki az ipari mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, valamint a tisztító és fertőtlenítő készülékek és sterilizátorok az egészségügyi intézmények és laboratóriumok számára („Miele Professional“). Az 1899-ben alapított vállalat 8 gyártóüzemet működtet Németországban, valamint egy-egy gyárat Ausztriában, Csehországban, Kínában és Romániában. A forgalom a 2011/12-es üzleti évben kerek 3,04 milliárd Euróra rúgott, amiből 70 százalék külföldről származott. A Miele csaknem 100 országban saját értékesítési leányvállalattal vagy importőrökön keresztül képviselteti magát. Az immár negyedik generációs családi vállalat világszerte közel 16.700 embert foglalkoztat, ennek kétharmadát Németországban. A vállalat székhelye Vesztfáliában, Güterslohban található.

 

Letöltés PDF-ként A médiák letöltése tömörítve (zip)
Az Ön kapcsolattartója

Móger Mónika
+36 1 880 6441
monika.moger@miele.hu

Leírás Letöltés

Jelentkezzen be a ***** gourmet hotelba

Élvezze ki teljesen a tartózkodást: a Miele gourmet tulajdonságok tökéletes hűtési körülményeket biztosítanak és hosszabb ideig frissen tartják élelmiszereit ideális belső klíma melett.

High Resolution JPG

Engedje szabadjára kreativitását, írjon és rajzoljon a készülék frontjára hagymányos krétával vagy folyékony krétatollal.

High Resolution JPG
Click2open

Az új készülékekről a látható fogantyúk eltűntek. Ehelyett az ajtónyitóval ellátott mélyedés (Click2open) garantálja a könnyű nyithatóságot, akár többször is egymás után.

High Resolution TIFF
High Resolution JPG