Rólunk 

Számos jó érv szól amellett, hogy a Miele mellett döntsön.

Márkaígéretünk: Immer Besser

 Sok jó érv szól a Miele mellett. 1899-es megalakulása óta a Miele betartja a márkaígéretét: „Immer Besser“. Ez azt jelenti, hogy mindent megteszünk azért, hogy „Immer Besser“, azaz „mindig jobbak“ legyünk az összes többi gyártónál, és „Immer Besser“, azaz „mindig jobbak“ legyünk annál, mint amilyenek éppen vagyunk. Ügyfeleink számára ez jelenti a megnyugtató bizonyosságot , hogy jó döntést hoztak a Mielével – valószínűleg egy életre szólót.

Fedezze fel a Miele készülékek kiválóságát!

Miele tesztlabor

Az „Immer Besser” megingathatatlan elkötelezettségének megtestesítőjeként mindig arra törekszünk, hogy színvonalunkat emeljük. Vessen egy pillantást mosógépeink, porszívóink és konyhai készülékeink terhelési és tartóstesztjeire, mielőtt piacra kerülnének – válassza a Mielét a kiemelkedő teljesítmény és a tartós minőség érdekében!

Kimagasló minőség

Legyen szó akár a textilápolásról, porszívózásról vagy konyhai tevékenységekről: mielőtt a Miele készülékek piacra kerülnének, a legszigorúbb terhelési és tartósteszteken kell megfelelniük. Azt, hogy a Miele a legjobb választásnak számít, a Stiftung Warentest tesztjein elért számos első helyezés is bizonyítja.

Miele Design

Formatervezésünk az innovációt, az értékállóságot és az időtlen eleganciát képviseli. Az emberek és a termék közötti kapcsolatot alakítja, teljesíti az elvárásokat, megkönnyíti a kezelést és bizalmat teremt. Hogy ez a Miele vállalatnak különleges módon sikerül, azt a kiemelkedő terméktervezésért kapott számos kitüntetés is bizonyítja.

Fenntarthatóság

Az emberek és a környezet védelme, felelősségteljes gazdálkodás, a jövő generációi számára is. Számunkra ez a fenntarthatóság. Pontosabban: energiahatékonyság és az erőforrások kímélése a termékeknél és a termelésben, valamint a munkavállalók és a társadalom iránti felelősségvállalás. A Miele elnyerte a Német Fenntarthatósági Díjat, tagja az ENSZ Global Compact fenntarthatósági kezdeményezésének és aláírta a „Sokszínűségi Chartát".

REACH - Kritikus anyagokra vonatkozó információk

Az 1907/2006/EK európai rendelet 33. cikke szerinti kritikus anyagokra vonatkozó információk.

Történet

 Két család, egy vállalat: a közel 125 évvel ezelőtt Carl Miele technikus és Reinhard Zinkann üzletember által alapított Miele ma is kizárólag kettőjük közvetlen leszármazottai tulajdonában van. Tizenegy alkalmazottal, négy esztergával és egy fúrógéppel Miele és Zinkann 1899-ben Herzebrockban indította útjára első tejcentrifugáit és vajkészítő gépeit. Az „Immer besser“ (Mindig jobban) vezérelvük a mai napig jellemzi a vállalatot.

Miele világszerte

Kelet-Vesztfáliából a nagyvilágba: a Miele ma közel 50 országban van jelen saját értékesítő vállalatai révén, további 50 piacon pedig importőrökön keresztül.

MINŐSÉG, AMELY MEGELŐZI A KORÁT

1899 óta soha nem elégedtünk meg a legjobbal.

A Miele csoport

Cégfilozófia

A Miele továbbra is minőségorientált családi vállalkozás

 Menedzsment

A Miele csoportot öt férfi és egy női, azonos jogosultságokkal rendelkező ügyvezető igazgató irányítja.

Üzleti fejlődés

Folyamatos forgalom- és létszámnövekedés

Szeretne többet megtudni?

Miele Corporate Website