Mosógépek és szárítógépek – így találja meg a megfelelő készüléket.

Szeretne új mosógépet vagy szárítógépet vásárolni, azonban nem tudja, hogyan is kezdjen neki? Használja vásárlási tanácsadónkat az ön igényeinek és elvárásainak megfelelő készülék kiválasztásához! Ehhez csupán néhány rövid kérdést kell megválaszolnia.

 

Miután megválaszol néhány kérdést a mosógéppel vagy a szárítógéppel szemben támasztott elvárásaival kapcsolatban, vásárlási tanácsadónk megkeresi önnek azokat a modelleket, amelyek a leginkább megfelelnek egyéni igényeinek.

 

• Melyik készülék kapacitása a legmegfelelőbb az ön háztartása számára? Számtalan szárítógép, mosógép és mosó-szárítógép található a kínálatunkban, amelyek mérettől függetlenül bármilyen mosási igényt kielégítenek.

 

• Melyik mosógép- vagy szárítógéptípus illik a leginkább az ön háztartásába? Mosó-szárító tornyot, beépíthető készüléket, aláépíthető vagy szabadonálló készüléket szeretne? Minden helyzethez és minden helyhez megvan a megfelelő modellünk, hogy a mosógép használata ne egy megterhelő kötelesség legyen.

 

• Milyen funkciók és specifikációk fontosak az ön számára? Mosógépeinket és szárítógépeinket számtalan opcióval szereltük fel – a mosási ciklustól és az energiahatékonysági osztálytól kezdve egészen a centrifugálási fordulatszámig és a maximális mosási töltetig. Segítünk önnek megtalálni a legmegfelelőbb készüléket, hogy gyerekjáték legyen a mosás.

 

Fedezze fel mosógépeink és szárítógépeink teljes kínálatát

Mosógépek

Szárítógépek

Mosó-szárítógépek

UltraPhase

Kapszulák