Miele Experience Center Debrecen

Cím
4026 Debrecen
Hunyadi u. 24., fsz. 8-9.

 

Telefonszám: +36 20 778 5015

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-14:00

 

 

Útvonaltervezés Google térképen

 

Fedezze fel a Miele világát!

Szaktanácsadóink szeretettel várják önt üzletünkben, és bemutatják önnek innovatív, fenntartható készülékeinket. Szívesen válaszolnak minden kérdésére, és interaktív módon ön is megtapasztalhatja a Miele előnyeit.

Fedezze fel készülékeinket Miele Experience Centerünkben!

Új Duoflex HX1 vezeték nélküli porszívó

Nagy teljesítményű Digital Efficiency motorral a hatékony tisztításért, SpeedLock rendszerrel a gyors váltásért a komplett készülékről a kézi egységre. Click2Open-nel a portartály és az előszűrő higiénikus kiürítéséhez. Tökéletesen illeszkedik otthona designjába!

TwinDos mosógépek automatikus adagolással

Érjen el tökéletes eredményt minden alkalommal. Az innovatív TwinDos® adagolórendszernek köszönhetően az integrált UltraPhase 1 és 2 mosószer adagolása teljesen automatikusan történik.

Miele rendezvények

Tervezze meg velünk konyhai készülékeit, látogasson el a Miele főzőeseményeire. A Miele csúcsminőségű konyhatechnológiájának és a legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhetően egy olyan gasztronómiai kiránduláson vehetünk részt, amit a legjobb éttermek nyújtanak. Textilápolási workshopjainkon pedig megismerheti innovatív mosó- és szárítógépeink működését.

Miele Experience Center szolgáltatások

Személyes konzultáció és vásárlás

Ismerje meg készülékeinket üzletünkben, és vásárolja meg az igényeinek leginkább megfelelő készüléket.

Bemutatók és tippek

Senki sem ismeri jobban készülékeinket, mint Miele szaktanácsadóink. Tanulja meg tőlük, mi teszi a különbséget, és próbálja ki a készülékeket saját maga!

Főzőiskolák

Szeret főzni? Mi is! Foglaljon időpontot főzőiskoláinkra, és fejlessze főzési készségeit.

Ingyenes házhozszállítás

Budapest 30 km-es körzetében nagygépeinket ingyenesen otthonába szállítjuk.

 

Régi készülék elszállítása és új készülék beszerelése

Régi készüléke cseréjét problémamentesen megoldjuk. Válassza ingyenes átvételi szolgáltatásunkat, és szereltesse be szakszerűen az újat.

Kiterjesztett garancia

Maximális biztonságban szeretné tudni új készülékét? A garanciahosszabbítással lehetősége van arra, hogy a 2-3 éves gyártói garancián belül akár 125 hónapra  is meghosszabbítsa Miele készülékeinek garanciáját.

Könnyű megközelíthetőség

Parkolási lehetőség a Rákóczi utca felőli mélygarázsban „Párizs Garden Apartments” felirattal. A kaputelefonon az 1-es menügombon szíveskedjen jelezni a recepció számára, hogy a Mielébe érkezett. Kérjük, üres, felirat nélküli parkolóba parkolja le autóját. 

VAGY

Tömegközlekedéssel az 1-es és 2-es villamossal a Kálvin térnél leszállva kényelmesen elérhető üzletünk.

Miele Experience Center Debrecen

 

 

Fedezze fel a Miele világát!

Magyarországon 3 Miele Experience Center üzletünk található, ahol megvalósíthatja álomkonyháját vagy megtervezheti textilápolási készülék összeállítását nyugodt és inspiráló környezetben. Kiváló kávéval és tanácsokkal várják önt szaktanácsadóink. Tekintse meg stílusos környezetben a legújabb és leginnovatívabb Miele készülékeinket!

Miele Experience Center Budapest – Alsó Törökvész út 2.

Élje át a Miele világát!

Miele Experience Center Budapest – Allee

Élje át a Miele világát!