Garanciahosszabbítás

Exkluzív, akár 125 hónapos Miele garanciát kínálunk önnek.

125 éves a Miele

125 hónapos garanciahosszabbítás

Ünnepelje velünk márkánk fennállásának 125. évfordulóját! Korlátozott ideig megvásárolhatja mindössze 149 900 Ft-ért a 125 hónapos meghosszabbított garanciát – amely megjelölt termékekre** elérhető, és amelyet teljes mértékben a Miele kezel, így biztosítva a megbízható és gyors javítást vagy új készülék cseréjét.

Amikor a biztonság alapelv

Hosszú élettartam, optimális kényelem használat közben és a legkiválóbb minőség – a Miele termékének megvásárlásával ön a legjobb döntést hozta. Maximális biztonságban szeretné tudni új készülékét? A garanciahosszabbítással lehetősége van arra, hogy a 2 éves gyártói garancián belül akár 125 hónapra is meghosszabbítsa Miele készülékeinek garanciáját.

A garancia meghosszabbítható az összes Miele készülékre, kivéve a kávéfőzőt, vasalókészüéket, MasterCool termékeket, porszívót. Ehhez speciális szervizcsomagokat kínálunk.

Karbantartási szerviz kávéfőzőkhöz

Előnyök az ön számára

Árak

Garanciahosszabbítás időtartama:

5 év*


79 900 Ft

Ár készülékenként áfával

Garanciahosszabbítás időtartama:

125 hónap*


149 900 Ft

Ár készülékenként áfával

*2 vagy 3 év gyártói garanciát tartalmaz. A MasterCool készülékekre vonatkozó garanciahosszabbítás díjaival kapcsolatos információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A garanciahosszabbítás aktiválása

Ha már vásárolt garanciahosszabbítást szakkereskedőtől, akkor azt itt egyszerűen online aktiválhatja. Ehhez mindössze a személyes regisztrációs kódjára és a készülék sorozatszámára van szüksége. Aktiválás után bármikor elérheti a tanúsítványt a felhasználói fiókjában a „MyMiele“ menüpont alatt.

Aktiválás most

További letölthető információk

Miele garancia

2 vagy 3 éves Miele gyártói garancia

Minden Miele háztartási készülékre a vásárlástól számított 2-3 év önként vállalt Miele garanciát biztosítunk. Ezen időszak alatt minden anyag- és gyártási hibát díjmentesen kijavítunk. A Miele garancia feltételek érvényesek.

**A 125 hónap 10,4 évre vonatkozik, beleértve a 2 vagy 3 év Miele garanciát. A 125 hónapos garanciahosszabbítás nem vásárolható meg a következő termékkategóriákhoz: porszívók, beépíthető és szabadonálló kávéfőzők, MasterCool, FashionMaster készülékek.