Miele főzőesemények és textilápolási workshopok

Tervezze meg velünk konyhai készülékeit, látogasson el a Miele főzőeseményeire. A Miele csúcsminőségű konyhatechnológiájának és a legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhetően egy olyan gasztronómiai kiránduláson vehetünk részt, amit a legjobb éttermek nyújtanak. Textilápolási workshopjainkon pedig megismerheti innovatív mosó- és szárítógépeink működését.

Főzőiskola
Vegyen részt egy interaktív főzésen a Miele séfjével! Tartson velünk egy különleges Gourmet világba, ahol a Miele séfjének személyes segítségével az adott témához illő ételeket együtt készítjük el. Már csak egy jó társaságra van szükség, hogy kiváló borok kíséretében élvezzük az este hangulatát.
Főzőbemutatók
Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az ön számára.
Textilápolási workshop
Meghívjuk önt a Miele egyedülálló textilápolási műhelyébe, ahol megosztjuk tapasztalatainkat, innovációinkat és a fenntarthatóság iránti elköteleződésünket. Tapasztalt kollégáink válaszolnak a szövetápolással kapcsolatos kérdéseikre, és felfedjük önnek a hatékony mosás, szárítás és vasalás titkait.