Miele Professional. Immer Besser.

Megbízható és fenntartható megoldásokkal gondoskodunk ügyfeleinkről.

Termékújdonságok
Nyerjen Ön is inspirációt új termékeinkből.

A Miele Professional egyenlő az innovációval. Tekintse meg most legújabb termékújdonságainkat, és találja meg az Ön számára leginkább megfelelő megoldást. 

Szerviz és vevőszolgálat
Mindig rendelkezésére állunk

A hét minden napján az Ön rendelkezésére állunk. Egyes régiókban pedig ugyanezt a nap 24 órájában is megtesszük. Az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásokat kínálunk – a többiről mi gondoskodunk.

Vásárok és rendezvények
Keressen fel minket

Látogasson el bemutatóinkra és rendezvényeinkre, ismerkedjen meg termékeinkkel élőben. Örömünkre szolgálna, ha személyesen is bemutathatnánk Önnek újdonságainkat és legnépszerűbb termékeinket, mindezt egy különleges környezetben. Szeretettel várjuk a következő szakmai megbeszélésünkön!

Egy fehér inges, szakállas férfi egy faház falának támaszkodik. Mosolyog és a távolba tekint.

Sustainability at Miele Professional

Immer Besser (Egyre jobb): bolygónkért, egyetlen otthonunkért

Bolygónk az egyetlen otthonunk, és mindannyiunk felelőssége, hogy megvédjük. Vállalatunk 1899-es alapítása óta a fenntarthatóság szilárdan az értékeink közé tartozik. Tudjon meg többet a fenntarthatósághoz vezető utunkról!

Miele Professional

Immer Besser (Egyre jobban)

Inspiráló élményeket teremtünk a kiválóság újradefiniálásával, minden nap, mindenhol. Bárhol, ahol kiváló minőségű, innovatív kereskedelmi termékre vagy megoldásra van szükség, mi a megfelelő portfóliót kínáljuk, hogy az az ön által preferált választás legyen.