Termékújdonságok

KezdőoldalTermékekTermékújdonságok

Mosogatástechnológia

Az Ön mosogatógépe az első osztályú higiéniáért és az optimális időgazdálkodásért a mindennapi munka során.

MasterLine

Én vagyok a MasterLine, az Ön nagy teljesítményű, tartós és hatékony mosogatógépe. Úgy terveztek, hogy megfeleljek a professzionális mosogatás legmagasabb követelményeinek, ezáltal megkönnyítem az Ön munkáját a hektikus hétköznapokban. A Miele fejlett technológiái, az intuitív érintőképernyős kezelés és a mindössze 5 perces¹ programidő kiváló eredményeket biztosít, racionalizálja a folyamatokat, és minden mosási ciklusnál több ideje marad a legfontosabbra: azokra az emberekre, akikért minden nap felelősséggel tartozik.

Poharak, tányérok és evőeszközök – 17 perc alatt minden tiszta

ProfiLine

Világunk egyre csak gyorsul – és ez egyre értékesebbé teszi az időt, mint erőforrást. A naptárunk tele, a mindennapjaink teljesen betáblázva, az igényeink óriásiak. Megállásra nincs időnk.
Az új ProfiLine mosogatógépeket az ipari alkalmazás területén támasztott magas követelmények teljesítésére fejlesztettük ki – így egyesítik a legújabb Miele Professional készülékek technológiáját a prémium háztartási modelljeink kényelmével és formatervével.

PG 8063 Safety frissvízrendszerű mosogatógép

Légzésvédelmi felszerelés tökéletes előkészítése

A bevetésen lévő személyzet minden tűz esetén számos lehetséges veszélynek van kitéve. Ezért az egyéni védőfelszerelés fokozott figyelmet és karbantartást érdemel. A szennyező anyagokkal és váladékokkal szennyezett felszerelés gépi előkészítése itt fontos előnyökkel jár – a nagyfokú megbízhatóság mellett csökkenti a légzésvédelmi felelőst fenyegető érintkezési kockázatot is.
A Miele Professional garantálja a légzésvédelmi felszerelés épp olyan alapos, mint amilyen textilkímélő tisztítását.

SmartBiz

A mosogatógép egy új perspektívából.

A hozzáadott értéket nyújtó professzionális megoldás figyel az Ön vállalkozására.

Asztal alá beépíthető tartályos mosogatógép

Minden edényt kézben tarthat egyetlen mozdulattal

Fedezze fel az új, asztal alá beépíthető tartály rendszerű mosogatógépünket az intuitív, optimális kezelési kényelmet és rugalmasságot biztosító, teljes érintőképernyős kijelzővel – maximális hatékonyság és gazdaságosság.

Mosodatechnológia

A háttérben egy Benchmark Performance Plus szárító- és mosógép áll egy szürke háttér előtt. Mellette egy kötéltáncos fekete árnyéka látható.

Az új Benchmark generáció mosógépei és szárítógépei.

Tökéletes egyensúly

A pulzus szaporán ver. Az érzékek kiélesedtek. Innentől kezdve már csak a következő lépés számít. A kötéltáncosok a becsvágyat, a technikát és az intuíciót abszolút egyensúlyba hozzák, hogy kitolják a megvalósíthatóság határait. Az új teljesítménycsúcsok iránti késztetésük a saját képességeikbe vetett színtiszta bizalom kifejeződése, és a maximális pontosság eredménye. Minden mozdulat ösztönös, minden jelenet le van játszva. Anyagok, beállítások, folyamatok: minden részlet összehangolva. A koncentráció teljes egészében a tökéletes egyensúlyt szolgálja.

Az új Kis Óriások

Ön sikerének titka

Fedezze fel az ipari használatra készült kompakt Miele mosógépeket és szárítógépeket – tapasztalja meg a tisztítás még magasabb szintűminőségét, agazdaságosságot, a kezelés kényelmét és a rugalmasságot nyújtó, innovatív technológiákat.

PRI 318, 418, 421

Az új vályús vasalógépek a mosás tökéletes kivitelezéséért.

Fedezze fel a Miele Professional új mángorlóit. Az exkluzív és innovatív felszereltséggel, a legmagasabb minőséggel és a legegyszerűbb működtetéssel a mángorlók tökéletes,a legmagasabb igényeket is kielégítő befejezési eredményeket biztosítanak.

Élvezet vele a vasalás

A professzionális PIB 100 gőzös vasalórendszer

A mosás és különösen a vasalás a mindennapi teendők része de nem ez az elsődleges üzleti tevékenysége? Amennyiben szeretné, hogy mindez így maradhasson, és a dolgos hétköznapok során a fontosabb feladatokra koncentrálhasson, a MIELE PIB 100 most professzionális megoldást kínál.

Fogorvosi, labor- és orvosi technológia

Elérkezett a változás ideje. Most.

PG 8504 laboratóriumi mosogatógép

Ha kézi tisztításról laboratóriumi mosogatógépre vált, növeli a hatékonyságot, és ezzel együtt kevesebb értékes erőforrásra – pl. időre, vízre, energiára és folyamatvegyszerre – lesz szüksége. Könnyítse meg most a laboratóriumi munkát PG 8504 mosogatógépünk segítségével.

Tökéletesen passzol

SlimLine PLW 7111

Mindig megfelelő: kis helyen is hatékonnyá teheti a laboratóriumi üvegek előkészítését. Az új PLW 7111 típusú SlimLine laboratóriumi mosogatógép nagy töltetkapacitással rendelkezik. A moduláris EasyLoad betöltőrendszernek köszönhetően maximális átfutást érhet el.

EasyLoad – Új, gyors, nagyon hatékony.

A Miele laboratóriumi mosogatógépek új betöltőrendszere.

Az EasyLoad rendszer rugalmas, intuitívan kezelhető, és jelentős kapacitásnövekedést biztosít a laboratóriumi üvegek feldolgozása során.

Erős és rugalmas:

Az új Miele PLW 86 nagyterű laboratóriumi mosogatógép

Az új PLW 86 készüléksorozat új mércét állít fel a teljesítmény és a felhasználóbarát jellemzők terén. A teljesen megújult mosogatórendszer az előző sorozathoz képest lényegesen nagyobb teljesítményt nyújt, és a változó fordulatszámú szivattyúnak köszönhetően a teljesítményfelvételt és a vízfogyasztást is a terheléshez tudja igazítani.

  1. 1.
    A programidő a helyszíni csatlakozástól függ. 5 perc a 3N AC 400 V, 50 Hz, 65 °C meleg vízre csatlakozás esetén.