Egy fiatal nő egy okostelefont tart a kezében és kezeli azt. Keze a kép közepén van.

Letöltések

Hozza létre a saját, teljesen egyedi Miele prospektusát

Érdeklik termékeink? Ám nem akarja azonnal megrendelni terjedelmesebb prospektusainkat? Használja ki a „Saját prospektus“ előnyeit, és készítse el személyes dokumentációját. Itt lehetősége van célzottan csak azokat a termékeket kiválasztani, amelyek érdeklik önt!

Magazinok

Közeli felvétel egy asztali csengőről egy szálloda recepcióján. Recepciós és vendég a háttérben
Szálloda tulajdonosok és vendéglősök számára
Welcome & stay

Az első benyomás számít. A higiénikusan tiszta textíliák, a bolyhos frottír anyagok és a maradékmentesen ragyogó edények növelik a vendégek jó közérzetét a szállodákban vagy az éttermekben. Welcome & stay magazinunkban elolvashatja, hogyan lehet sikeresen ötvözni a trendeket, a vendéglátást és a fenntarthatóságot.

Egyéb szakmagazinok

Közeli kép kezekről, amelyek megtisztított fogászati ​​eszközöket helyeznek egy tálcára

AKI – Eszközfelkészítési Munkacsoport

Az „AKI“ Eszközfelkészítési Munkacsoport egy a sebészeti eszközök előkészítésében széleskörű tudással és tapasztalattal rendelkező szakértői bizottság. A munkacsoport interdiszciplináris és ágazatokon átnyúlóan dolgozik annak érdekében, hogy összegyűjtse az eszközök értékmegőrző kezeléséhez szükséges szaktudást.

A munkacsoport célja „gyakorlatorientált információk kidolgozása és létrehozása az újrafelhasználható gyógyászati ​​termékek helyes előkészítéséhez, különös tekintettel az orvosi műszerkészletre“.

Fertőtlenítőszer két üvegben.

„aseptica“ szakmagazin

A magazin tájékoztatást ad az eszközök tisztítása során alkalmazott tisztítási, fertőtlenítési és sterilizálási intézkedések gyakorlati megvalósításairól és megoldásairól, felület- és kézhigiéniáról stb., új technológiákról és kutatási eredményekről, ajánlásokról, jogi feltételekről, de fertőző és járványügyi témákról is.

Az aseptica a higiéniáért felelős személyeknek, szakorvosoknak, higiénikusoknak, endoszkópos és sebészeti ápolóknak vagy gondozóknak, a központi sterilanyag-ellátás vezetőinek és alkalmazottainak szól ... vagyis mindenkinek, aki a gyakorlatban foglalkozik a higiénia témájával, és így nagy felelősséggel tartozik a betegek, a kollégák és önmaga felé.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Javítaná a napi munkavégzés minőségét? Költséget csökkentene? Esetleg a hatékonyságot növelné? – Mi segíthetünk önnek. Vegye fel velünk a kapcsolatot és tudjon meg többet!