Rólunk

KezdőoldalRólunk

Rólunk

A legmagasabb minőség az irányelvünk – Mindig jobb (Immer Besser) a közös célunk. Mi vagyunk az egyetlen gyártó, amely termékeit akár 30 000 üzemórán át tartó futásteljesítményre is teszteli. Legyen szó akár analízis-tiszta laboratóriumi üvegekről, vagy szállóvendégek számára naponta frissen mosott ágyneműkről és törölközőkről: jelmondatunk több mint 115 éve motivál minket arra, hogy ügyfeleinknek a legjobb megoldást fejlesszük ki, így segítve hozzá őket ahhoz, hogy ők saját ügyfeleiknek a legjobb eredményt kínálhassák.

A Miele Professional mellett jó érvek szólnak

A Miele Professional minőség

Megbízható minőség. A Miele professzionális berendezéseit a Miele mérnökei fejlesztik ki, a gondosan válogatott alkotóelemek pedig túlnyomórészt saját, németországi és európai, az illető alkatrészre szakosodott gyárakban kerülnek előállításra. A német mérnöki tevékenységek számunkra elsősorban azt jelentik, hogy minden apró részletnek a végére járunk. A kisebb fejlesztési célokért is nagy erőfeszítéseket teszünk.

Ily módon iparágunkban mi vagyunk az egyetlenek, akik ilyen szintű élettartamot és 100%-ig tökéletes minőséget garantálhatunk – mindenben, amihez csak hozzáfogunk.

 

A Miele Professional gazdaságosság

A Miele Professional által biztosított minőségi különbség hosszú távon kifizetődik. Ha figyelembe vesszük a termékeink javítására fordított költségeket azok teljes élettartalma alatt, nyilvánvalóvá válik azok üzemeltetésének gazdaságossága. Megrendelőink számára a német mérnöki munka ezért a gazdaságosság legmagasabb fokát jelenti: hosszú élettartam, alacsony víz- és energiafelhasználás – mindez gyors, biztonságos ciklusokkal és hosszú életű, zavartalan működést biztosító technikával.

 

A Miele Professional teljesítmény

Bármilyen magas követelményeket is támaszt készülékeinkkel szemben, azok hosszú élettartamukkal és robusztus felépítésükkel meg fogják Önt győzni. Minden egyes termékünket alávetjük egy végső tesztciklusnak, és csak akkor engedélyezzük annak gyakorlati használatát, ha minden tesztet eredményesen kiállt. Ezek a berendezések mennek és mennek és még mindig mennek, így tulajdonosuk azzal foglalkozhatnak, ami üzletüket előre viszi: megbízhatóan produkálják a tökéletes eredményt.

 

A Miele Professional ergonómia

A Miele Professional berendezései számos intelligens funkcióval rendelkeznek, ennek köszönhetően minden egyes felhasználási módhoz pontosan hozzáigazíthatók. Bár ezen folyamatok nagy része automatikusan lefut, a programok szabadon megválasztható paraméterei teszik ezeket a berendezéseket intuitívvá és gyorsan elindíthatóvá. A szöveges képernyőn kijelzett áttekintő jellegű instrukciók egyértelműek akkor is, ha azokat mindig más kezelő indítja el.

 

A Miele Professional szolgáltatások

Szervizszolgáltatásunk már a termék kiszállításakor megkezdődik. A felhasználási igények gondos felmérésével kezdve az eljárások megtervezésén át a részletes gazdaságossági számításokig. A megrendelőinkkel folytatott párbeszéd eredményeként dolgozzuk ki az egyes esetekre legmegfelelőbb megoldást. Így hozzuk létre a felhasználáshoz igazított, biztonságos programokat garantáló megoldás-rendszereinket. Szervizelő szakembereink támogatják ügyfeleinket a dolgos hétköznapokban. Személyre szabott szervizelési szerződésekben rögzített szervizprotokolljainkkal megelőző karbantartást ajánlunk. Az ellenőrzések, karbantartási munkák és állapotmegőrző munkák a biztonságos munkafolyamatot segítik elő, amellyel megőrizheti berendezése értékét, ezzel pedig befektetése biztonságát. Ha valami történne, átfogó Miele Professional szervizhálózatunknak köszönhetően gyors reagálást biztosítunk – az orvosi technikákhoz sok régióban 0/24 órában, az év 365 napján.

Cégfilozófia

A Miele Professional ipari felhasználásra tervezett mosogatógépek, mosodatechnika, labortechnika, fogorvosi- és orvosi eszközök előkészítésére használt berendezések gyártására szakosodik. A Miele azon felhasználókat célozza, ahol innovatív, magas színvonalú, nagy teljesítményű és magas higiéniai követelményeket kielégítő berendezésekre van szükség.

Történet

Több mint 90 éve az iparban használt termékek képezik a Miele & Cie. KG. sikerének további alapját. A fejlődés kezdetén a nagyméretű mosógépek, később a mosogatógépek készültek, majd az 1960-as évektől kezdve az orvosi termékek is megjelentek. 2000 óta a Miele Professional tisztán termékgyártóból az ipari megoldások rendszerszállítójává fejlődött.

Menedzsment

A Miele Professional International vezetője Dr. Christian Kluge.

Üzleti fejlődés

A 2022-es pénzügyi évben a vállalat 5,43 milliárd eurós forgalmat ért el. Ez 591,0 millió eurós vagy 12,2 százalékos növekedésnek felel meg. Németországban a forgalom 1,47 milliárd euró. 2022. december 31-én a Miele csoport világszerte mintegy 23 300 embert foglalkoztatott, ebből 11 900-at Németországban.

Fenntarthatóság

A Miele számára a fenntartható tevékenység a cég hagyományának része és a vállalat hosszú távú sikerének elengedhetetlen bázisa. A Miele az ENSZ Global Compact elnevezésű fenntarthatósági szervezetének tagja és a német „Sokszínűségi Charta“ egyik aláírója. A Miele kétévente fenntarthatósági jelentést tesz közzé.