Egy kéz mintát tarta a kezében piros folyadékkal.

Megoldás laborok számára

360PRO az Ön laboratóriumához

A Miele Professional több mint hat évtizede rakja le a laboratóriumi eszközök hatékony és biztonságos gépi előkészítésének innovatív alapjait, tökéletes többletértékkel: nagyobb tisztítási teljesítmény, nagyobb eljárásbiztonság és nagyobb gazdaságosság. A laboratóriumi üvegek előkészítésére szolgáló megoldások kifejlesztésénél a Miele Professional mindig is nagy hangsúlyt fektetett az ipari és kutató laboratóriumokban dolgozó szakemberekkel, valamint a neves üveggyártókkal való együttműködésre. Ennek a bizalomteljes és innovatív együttműködésnek az eredményei olyan eszközök és előkészítési eljárások, melyek az igényes felhasználókat minden téren kielégítik.

Találja meg a tökéletes megoldásokat

A Miele Professional 360PRO rendszerkoncepció

S-labor

Alap megoldás az ön laboratóriumához

M-labor

Megoldás közepes kapacitásigényekhez

L-labor

Megoldás nagy feldolgozási mennyiségekhez

360PRO

A laboratóriumi mosogatógépekkel, tartozékokkal, tisztítószerekkel és szervizzel a Miele Professional átfogó rendszert kínál a laborüvegek hatékony és gazdaságos tisztításához.

A gépi laborüveg-tisztításhoz használjon Miele Professional laboratóriumi mosogatógépet: egy befektetés, amely megtérül

A laboratóriumi üvegek és laborfelszerelések kézi és gépi előkészítésének összehasonlítása

A laboratóriumi mosogatógép segítségével csökkentheti a tisztítási időt és a költségeket, továbbá értékes időt takarít meg és biztosra mehet a reprodukálható analízis-tiszta eredmények tekintetében.

Javasolt termékek

360PRO megoldásaink az ön laboratóriuma számára: minden beépítési helyzethez és az egyedi mosandó ruhamennyiséghez a megfelelő laboratóriumi mosogatógépet kínáljuk az optimális kapacitással.

Referenciáink a laborok területén

Dr. Oetker

Pizza és müzli, pudingpor és sütőlisztkeverékek: a több mint 130 éve Bielefeldben alapított Dr. Oetker a német élelmiszeripar egyik vezető, márkás termékeket előállító vállalata.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Szeretné növelni a napi előkészítés minőségét vagy csökkenteni a ráfordítás költségeit? Személyre szabott megoldásokat kínálunk: lépjen velünk kapcsolatba!

Médiák és letöltések
Termékinformációk
Kövessen bennünket