Kezek megterítik az asztalt fehér szalvétákkal.

Vendéglátás

KezdőoldalIparágakVendéglátás

Higiénia és tisztaság a jó közérzetért: hogyan kényeztetik vendégeiket a vendéglátó helyek és a szállodák makulátlan edényekkel és friss ágyneművel

Amennyiben a szolgáltatás tökéletes a vendégek elégedettek. Az edények, a szennyes és a ruházat kifogástalan tisztítási eredményei a minőséget képviselik, és növelik a szálloda és az étterem vendégeinek jó közérzetét. A Miele Professional készülékei segítenek a vendéglátó- és szállodaiparnak a csillogó megjelenésben, a higiénikus tisztításban és a jobb működésben.

Tökéletes megoldás az Ön iparága számára

A jó közérzet garantált! Az étterem és szálloda tulajdonosok csillogó edényekkel és tökéletes mosási eredményekkel győzik meg vendégeiket szolgáltatásaik minőségéről. A rendszermegoldásnak köszönhetően kiváló tisztítási eredményeket biztosítanak a Miele mosogatógépekkel, valamint higiénikusan tiszta terítőket, frottír törölközőket és munkaruhákat a házon belüli mosodával, amely a Miele Professional ipari mosógép-sorozatából áll. Az egyedi megoldások a frissvizes mosogatógépektől az ipari mosógépekig tökéletes tisztítási eredményeket biztosítanak és optimalizálják a folyamatokat, mert a professzionális mosodatechnika és az ipari mosogatógépek terén szerzett sokéves tapasztalatnak köszönhetően a mosás és a mosogatás minősége növelhető. Hogy több idő maradjon a vendégekre.