Kezek törtölközőket hajtogatnak az ágyra.

Megoldások hotelek & panziók számára

KezdőoldalIparágakVendéglátásSzállodák & panziók

Miele Professional rendszerkoncepció szállodák és panziók számára

A szálloda- és vendéglátóiparban a vendégek nemcsak tökéletes kiszolgálást várnak el, hanem a higiénikusan tisztított és gondozott textíliát is a maximális kényelem érdekében. A Miele Professional sok éves tapasztalata felhasználásával fejlesztette ki a szálloda- és vendéglátóipari rendszerkoncepciót. Ennek a koncepciónak köszönhetően a saját mosodával rendelkező hotelek 70 százaléka elégedettebb, mint korábban. Profitálnak a bemeneti és minőségi ellenőrzések kieséséből, a mosás és a textíliák minőségének közvetlen felügyeletéből, valamint függetlenek harmadik felektől.

Találja meg a tökéletes megoldást

A Miele Professional 360PRO rendszerkoncepció

Saját mosoda

A cégnél minden nap előforduló ruhanemű előkészítése számos vitathatatlan előnnyel jár – és (szinte) semmi sem mond ellent ennek!

Wellness és spa

Legyen szó fürdő- vagy szaunalepedőről: mindegyik lepedőnek mindig puhának és jó illatúnak kell lennie.

Épülettakarítás

Milyen követelményeket támaszt a modern épülettakarítás a mennyiségi teljesítménnyel és a rugalmassággal szemben a felmosók, törlőkendők és egyéb textíliák tisztítása során?

Önkiszolgáló mosoda

A szállodákban és panziókban a mosodai szolgáltatás egy üdvözölt szolgáltatás vendégei számára.

Bár & étterem

A vendéglátóiparban a kifogástalan tisztítási eredményeknek magától értetődőnek kell lenniük.

Szerviz

Tudta, hogy a Miele ügyfélszolgálata az évek során folyamatosan a legjobb minősítést kapta a kiemelkedő teljesítményért?

Egy pincér hamburgert visz az asztalhoz. Maszkot visel.

Egyszerűen biztonságos: higiéniai intézkedések a szállodákban és éttermekben

A tisztaság a szállodák és éttermek névjegykártyája. A textíliák és az edények higiénikus tisztasága elengedhetetlen. A higiénikus előkészítés segít csökkenteni vagy elkerülni a fertőzéseket.

Javasolt termékek

A 360PRO-val minden helyzethez a megfelelő megoldást kínáljuk Önnek. Találja meg az ideális termékeket szállodákban és éttermekben való használatra.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Országszerte rendelkezésre álló tanácsadóink az új rendszerek tervezésének vagy a meglévőek módosításának minden lépését végigveszik Önnel:
a nyereségesség kiszámításától, az építészeti tervezéstől és a partneri integrálástól az összeszerelésig és a karbantartással bezárólag egyablakos szolgáltatást kínálunk közvetlenül a gyártótól.

Médiák és letöltések
Magazinok és történetek
Kövessen bennünket