Vízcseppek sima háttér előtt

A Miele higiéniai kompetenciája

Ötleteink a dolgos hétköznapokra

A higiénia az élet minden területén alkalmazható: a konyhák, a mosodák, a kórházak vagy a környezet higiéniája csak néhány példa. A legtöbb higiéniai intézkedés manapság már magától értetődő. Mindazonáltal a nem megfelelő higiéniai körülmények miatt még mindig vannak visszatérő fertőző betegségek, amelyek kórházi fertőzésekhez és halálesetekhez vezetnek. Nem utolsósorban a 2020-as koronavírus-járvány megjelenése teszi egyértelművé, hogy a higiéniai intézkedések mindennapi életünk részévé válhatnak. A Miele Professional készülékeivel biztonságban van, mert azokat kifejezetten a legmagasabb higiéniai követelményeknek megfelelően tervezték és engedélyezték. Tippjeink segítségével biztosíthatja, hogy hatástalanítja vagy elpusztítja az esetlegesen jelen lévő vírusokat vagy baktériumokat.

Tippek a még nagyobb higiénia eléréséhez

Idős- és szociális otthonok

Különös sebezhetőség: ezek a higiéniai intézkedések és tippek támogatják Önt a Miele Professional készülékek mindennapos kezelésében nyugdíjas- és idősotthonokban.

Egészségügyi intézmények

Maximális biztonság: ezek a higiéniai intézkedések és tippek támogatják Önt a Miele Professional készülékek mindennapos kezelésében az elismert orvosi és fogorvosi rendelőkben.

Kórházak

Érzékeny környezet: ezek a higiéniai intézkedések és tippek támogatják Önt a Miele Professional készülékek mindennapos kezelésében a kórházakban.

Irodák és ügynökségek

A jó közérzetért: ezek a higiéniai intézkedések és tippek támogatják Önt a Miele Professional készülékek mindennapos kezelésében az irodákban és az ügynökségeken.

Szálloda-, vendéglátóipar és oktatási intézmények

Egyszerűen biztonságos: ezek a higiéniai intézkedések és tippek támogatják Önt a Miele Professional készülékek mindennapos kezelésében a szállodaipar, a gasztronómia vagy az oktatás területén.

Épülettakarítás

Fertőtlenítő tisztítás: ezek a higiéniai intézkedések és tippek támogatják Önt a Miele Professional készülékek mindennapos kezelésében az épülettakarítás területén.

Tűzoltóságok és mentőszolgálatok

Az ön biztonsága érdekében: ezek a higiéniai intézkedések és tippek támogatják önt a Miele Professional készülékek mindennapos kezelésében tűzoltóságoknál és mentőszolgálatoknál.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Higiéniai intézkedéseket szeretne bevezetni vállalatában vagy csökkenteni szeretné költségeit? Személyre szabott megoldásokat kínálunk: forduljon hozzánk bizalommal!

Letöltések

Itt letölthető, praktikus, higiéniával kapcsolatos tippeket talál a Miele Professional készülékek használatához. Nyugodtan nyomtassa ki a tippeket, hogy a mindennapokban mindig kéznél legyenek.