Kezek megterítik az asztalokat szalvétákkal az étteremben.

Megoldások éttermek & vendéglátók számára

KezdőoldalIparágakVendéglátásÉttermek & vendéglátás

Igazi csillogás a gasztronómiában

A hibátlan megjelenés versenyképes védjegy a vendéglátóiparban. A különleges élményért a vendégek nemcsak kulináris élvezeteket, hanem kifogástalan tisztasági élményt is várnak – az asztalterítőtől a kiszolgáló személyzet ruházatán át a terítésig. A Miele Professional ipari mosó- és mosogatógépei rövid programidővel garantálják a legjobb eredményeket a vendéglátósok számára.

Találja meg a tökéletes rendszer-megoldásokat

Miele Professional koncepció a gazstronómia és vendéglátás számára

Bár & étterem

Biztosítsa a vendégek előtti ragyogó megjelenést a kifogástalanul és higiénikusan tiszta edényekkel, evőeszközökkel és poharakkal – a Miele Professional mosogatógépeivel

360PRO

A 360PRO-val a Miele a folyamat komponenseivel tökéletesen összehangolt rendszermegoldást kínál egy kézből

Házi mosoda

Tökéletes mosás a sikeres első benyomásért a vendégeknél – a Miele Professional ipari mosógépeivel

Épülettakarítás

Növelje a vendégek jó közérzetét tiszta és higiénikus vendégterekkel – speciális mosógépekkel a felmosórongyok, kendők és egyéb takarításhoz használt textíliák számára

Egy pincér hamburgert visz az asztalhoz. Maszkot visel.

Egyszerűen biztonságos: higiéniai intézkedések a szállodákban és éttermekben

A tisztaság a szállodák és éttermek névjegykártyája. A textíliák és az edények higiénikus tisztasága elengedhetetlen. A higiénikus előkészítés segít csökkenteni vagy elkerülni a fertőzéseket.

Javasolt termékek

A paradicsomszósz, a kávé vagy a vörösbor makacs szennyeződéseket hagynak a textíliákon és edényeken. Találja meg az egyéni igényeinek megfelelő termékeket és megoldásokat a gasztronómiában.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Tökéletes tisztítási eredményeket szeretne elérni vendéglátóhelyén? Megfelelő rendszermegoldásokat kínálunk a mosógéptől a mosogatógépig!

Médiák és letöltések
Kövessen bennünket